Horeca Buddy

 • Locatie: Rotterdam

Haal jij energie uit het draaiende houden van een kleine, maar sociale horeca locatie met grote ambities? Dan ben jij de Buddy die we zoeken in onze Boss Kitchen! Met jouw energie motiveer je je collega’s en zorg je voor een fijne sfeer en een veilige werkplek.

Boss Kitchen

Als Horeca Buddy ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks instrueren, aansturen en motiveren van het team. Je geeft het juiste voorbeeld en je kan als de beste een goed overzicht houden. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor een reguliere zomerdag, maar ook een bedrijfslunch of een familie BBQ. Geen dag is hetzelfde!

Wat doe je als Buddy?

Door jouw persoonlijke begeleiding bied jij je collega’s de kans om zich te ontwikkelen binnen het horeca vakgebied en zorg je voor plezier en groei. Je werkt mee in de horeca en leert je collega's allerlei belangrijke vaardigheden. Het gaat hierbij niet alleen om de kneepjes van het horeca vak, maar ook om sociale vaardigheden als samenwerken en grenzen bewaken. Iedere werknemer heeft zijn eigen leertraject. Samen met de andere buddy’s en onze trajectbegeleider ga je hier actief mee aan de slag en brengen we de voortgang in kaart.

Wil je nog meer weten? Lees hier een uitgebreide blog over onze buddy's!

 

Horeca Buddy

Naast de bovenstaande taken zijn er ook kansen om je takenpakket uit te breiden.Denk daarbij aan voorraadbeheer en inkoop, het waarborgen HACCP standaarden, rooster en planning, ideeën inbrengen voor verbetering van de horeca etc. Dit is op termijn naar wens samen met de manager in te vullen.

Wij zijn een seizoensbedrijf, wat betekent dat we in het laagseizoen vaak alleen in de weekenden en op de woensdagmiddag open zijn, maar dat we tijdens de schoolvakanties dagelijks open zijn voor langere tijden. Je moet dus flexibel zijn in je werkdagen en geen problemen hebben met werken tijdens de schoolvakanties, want dat zijn voor ons de drukke periodes.

Wie ben jij?

 • Je neemt motivatie mee. Ervaring krijg je van ons! 😉
 • Je kan zelfstandig werken en houdt makkelijk overzicht.
 • Je voelt je betrokken met de doelgroep en kan goed samenwerken.
 • Je bent flexibel en kan snel schakelen.
 • Je houdt van aanpakken en bent organisatorisch sterk.
 • Horeca ervaring is een pré. 🍴
 • Werken in de weekenden en vakantieperiodes is voor jou geen probleem.

Wat bieden wij jou?

 • Je werkt in overleg gemiddeld 2-4 diensten per week.
 • Werken in sportieve en groene omgeving!
 • Onderdeel van een Social Enterprise met een sociale missie en serieuze groei ambities. 💚
 • Werken in een jong, enthousiast en gezellig team.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 🌳
 • Gratis klimmen en 50% korting voor je vrienden en familie bij alle Fun Forest klimparken.
 • Marktconform salaris.

Over Fun Forest

Bij Fun Forest staat plezier op de eerste plaats, maar hebben we ook een sociale missie. Klimmen en klauteren in onze bossen is de ultieme belevenis in de natuur! Daarnaast zetten wij ons in voor een inclusievere maatschappij en is onze missie om jonge mensen die lastig aan het werk komen leer- en werkplekken te bieden. Waaronder dus ook in de Boss Kitchen!

Meer weten over Fun Forest en onze sociale missie? Klik hier!

Solliciteren?

Wil jij ons team komen versterken? Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Stuur je motivatiebrief dan samen met je CV naar rosa@funforest.nl onder vermelding van ‘Horeca Buddy’. Vermeld in je brief hoeveel uur je zou willen werken.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!