Schoolreisje

Ga met je neus de boeken uit en de natuur in. Als je opzoek bent naar een leuk schoolreisje, ben je bij Fun Forest aan het juiste adres. Jullie gaan je grenzen verleggen en je leert op jezelf vertrouwen. Wat wil je nog meer?

Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos
meisje, kabel baan, fun forest
overleg, teambuilding, fun forest

Waar ga jij op avontuur met je klas?Β 

De klas uit, het bos in!

Een schoolreisje om nooit te vergeten.

In ons bos wordt jouw schoolreisje een groot succes. Met ons customer happiness team stel jij jouw perfecte klassenuitje samen. Zij zitten klaar om jouw telefoontje of e-mail te beantwoorden en alle mogelijkheden bij het bos in jouw buurt met je te bespreken.

Vraag info op

Geef je voorkeur door

Ben jij benieuwd hoe jouw schoolreisje eruit kan zien? Bekijk dan deze video!

beschrijfsuitje fun forest
Klimmen Fun Forest Almere Monkey Trail Kinderen klimbos
Klimbos Fun Forest Almere kind klimpark klimmen zipline
Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos

Opzoek naar een nieuw hoogtepunt?

Je kan de boom in!

We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. 🌳

Opzoek naar een nieuw hoogtepunt?

Je kan de boom in!

We weten allemaal dat frisse lucht en natuur goed is voor de fysieke en mentale gezondheid van jongeren. In ons bos krijg je zowel de jongere als de oudere kinderen zonder problemen mee naar buiten. 🌳 Tijdens het klimmen overwin je je angsten, bouw je aan je zelfvertrouwen en het voelt ook nog eens als een echte prestatie. πŸ’ͺ

Wie oh wie gaat er winnen?

Een avontuur voor de hele klas!

Onze Forest Adventures zijn niet alleen leuk, ze zijn speciaal gemaakt om teamwork te stimuleren. Jullie gaan een avontuur beleven, met beide benen op de grond. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. πŸ’­

Wie oh wie gaat er winnen?

Een avontuur voor de hele klas!

Onze Forest Adventures zijn niet alleen leuk, ze zijn speciaal gemaakt om teamwork te stimuleren. Jullie gaan een avontuur beleven, met beide benen op de grond. De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. πŸ’­ Bundel deze krachten en wie weet wint jouw team! πŸ†

 

schoolreisje, fun forest venlo
teambuilding, forest adventures almere, fun forest
Forest Adventures Almere teambuilding spellen
personen, suppen, fun forest
kanos, fun forest
tuin, fun forest
sups, fun forest

Alleen beschikbaar in Rotterdam

Met je klas het water op!

Vier jij je schoolreisje liever op het water dan in het bos? Bij ons kan het! Met jouw klassenuitje ga je 1,5 uur het water op met een instructeur en kan je gezellig Suppen of kanoΓ«n. πŸ›Ά

Let op!Β Om bij ons we watersporten moet je altijd in het bezit zijn van je zwemdiploma. Voor kinderen onder de 16 jaar moet er een volwassene mee het water op. Het meenemen van eigen zwem/sportkleding is verplicht.

Alleen beschikbaar in Rotterdam

Met je klas het water op!

Ga jij liever het water op? In ons Rotterdamse bos kan het! Met jouw schoolreisje ga je 1,5 uur het water op, samen met een instructeur. Hier leren jullie de basics van het kanoΓ«n of suppen en ontdek je samen met je klasgenootjes de Kralingse Plas vanaf jouw SUP-board. πŸ›Ά Leuk wordt het zeker, maar wij beloven niet dat je droog blijft! πŸ’¦

Let op!Β Om bij ons we watersporten moet je altijd in het bezit zijn van je zwemdiploma. Voor kinderen onder de 16 jaar moet er een volwassene mee het water op. πŸ‘©β€πŸ‘§ Het meenemen van eigen zwem/sportkleding is verplicht.

Altijd een schot in de roos

Speel Arrow Battle met je klas!

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! 🏹 Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep.

Altijd een schot in de roos

Speel Arrow Battle met je klas!

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! 🏹 Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant, is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep. Het doel van de Arrow battle is om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen, hiervoor is samenwerken met je team heel belangrijk. 🎯

boogschieten, bedrijfsuitje, almere, fun forest
pijlen, boogschieten, fun forest
boogschieten, groep, bedrijfsuitje, almere
maskers, boogschieten, fun forest
begeleiders, bomen, personeel, fun forest
sociale logo's, fun forest

Jij maakt een verschil

Buy social, make impact!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? 🌳 Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. πŸ’š Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Jij maakt een verschil

Buy social, make impact!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? 🌳 Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. πŸ’š Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Plan je bezoek

Praktische info

Openingstijden

Vragen

Informatie

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons klimbos op aanvraag. Bestaat jouw groep uit minder dan 20 personen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, dan zoeken zij samen met jou de perfecte dag uit!

Wij zijn ieder weekend geopend. Richting de zomer gaan wij ook steeds vaker op weekdagen open. Kijk op deze pagina voor al onze openingstijden.

Op deze pagina vind je onze meest gestelde vragen.

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan vooral contact op met ons op!

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over de activiteiten die jou interessant lijken? Vul dan onsΒ formulier voor groepenΒ in. Aan de hand van dit formulier, sturen wij snel meer info naar je op!

kinderen, klimmen, fun forest
jongen, klimmen, fun forest
klimmen, zuid holland, fun forest
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

HΓ©, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend πŸ‘

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling