Gewonnen tickets verzilveren

Gezellig 1
Indirah3
Hoofdplatform

Heb je vragen? Bel dan 088 - 020 1020

Waarom moet ik een plek reserveren?

Vanwege Covid-19 moeten wij van tevoren weten hoeveel klimmers wij verwachten. Hierdoor is reserveren momenteel verplicht. Wil je meer weten over onze Corona maatregelen? Kijk dan op deze pagina.

Hoe reserveer ik een plek?

Stap 1: Geef onder dit stappenplan aan op welke locatie je gaat klimmen. Let op! De locatie moet hetzelfde zijn als de locatie die op je loterij voucher staat.

Stap 2: Geef aan met hoe veel kinderen en/of volwassenen je gaat klimmen.

Stap 3: Kies de dag waarop je gaat klimmen. Let op! De datum moet hetzelfde zijn als de datum die op je loterij voucher staat.  

Stap 4: Kies nu de tijd waarop je wil starten. We vragen je om 15 minuten voor deze tijd aanwezig te zijn om je aan te melden.

Stap 5: Vul de 15-cijferige code (onder de QR code) in het 'Tegoedbon' veld in. Herhaal dit voor alle vouchers. Zodra alle codes zijn ingevoerd, komt het openstaande bedrag op € 0,- te staan. Is dit niet het geval? Bekijk dan of je het juiste aantal tickets hebt geselecteerd in stap 2.

Stap 6: Vul je naam, telefoonnummer en e-mailadres in en klik op 'Nu boeken'. Je ontvangt hierna een bevestiging in je mailbox.

Dat was het! Je krijgt een bevestiging in je mail. We zien je terug op jouw uitgekozen dag, 15 minuten voor de starttijd.

Waar wil jij klimmen? 

Klik op de locatie waar je gaat klimmen met je loterij vouchers.

Vergeet niet om het volgende mee te nemen:

  • Je loterij vouchers! Je kan alleen gratis klimmen, als wij deze scannen aan de kassa.
  • De bevestiging van je reservering. Deze ontvang je via e-mail. Je hoeft hem niet te printen, want je mag deze ook op je telefoon laten zien.
  • Dichte schoenen (Crocs, hakken, sandalen of blote voeten zijn niet toegestaan).
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!