Klimbos Venlo

Vlak onder Venlo, vind je ons klimbos. In 2007 introduceerde wij het 'boomklimmen' aan Nederland in ons Venlose bos. Hier ga je pas echt een avontuur in de natuur aan.

Funforest letters
Vrouw lach
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 3

Grijp die korting!

Een avontuur in de natuur is het hoogtepunt van jouw zomer! ☀️ Met de code ZOMER10 krijg jij 10% korting* op jouw avontuur in Fun Forest Venlo! Volg dit stappenplan om je tickets te boeken:

  • Klik op de ticketknop
  • Selecteer de locatie Venlo
  • Kies jouw tickets en de datum waarop je wil klimmen
  • Vul de code ZOMER10 in bij de vouchercode in de stap gegevens
  • Rond de bestelling af en het aftellen kan beginnen! 🥳
Koop hier jouw tickets
* De code is niet geldig op groepsarrangementen en/of in combinatie met andere kortingen
Klimbos Venlo

Praktische info

Op avontuur in ons bos

 

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo begint het easy parcours met een hoogte van 2,5 meter en eindig je in het extreme parcours met een bungee jump & vrije sprong van 15 meter hoogte. 😮

 

Wanneer je een avontuur beleeft in ons bos duurt dit meestal 3 uur. Heb je een klimbos mini ticket, dan mag je 2 uur klimmen. Hiernaast zie je welke routes je allemaal mag klimmen vanaf jouw lengte & leeftijd. 👩‍👦 De routes lopen op in moeilijkheidsgraad. Begin je in de easy parcoursen, dan klim je op 2,5 meter hoogte en kom je vooral bruggetjes en netten tegen. Durf jij het aan om ons extreme parcours te klimmen? Dan mag je je klaarmaken voor een route op bijna 15 meter hoogte met een bungee jump en een vrije sprong! 😮

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Wist je dat je in Venlo al vanaf 110 cm kan klimmen in ons klimbos? Parcours 1 & 2 zijn speciaal gemaakt voor de aller kleinste apen. 🐒 . Hier krijg je ongeveer twee uur de tijd voor. 🌳 In onze Easy parcoursen klim jij op een hoogte van 2,5 tot 4 meter door de boom.

 

Klimbos mini

Klimmen voor de kleintjes

Wist je dat je in Venlo al vanaf 110 cm kan klimmen in ons klimbos? Parcours 1 & 2 zijn speciaal gemaakt voor de aller kleinste apen. 🐒 . Hier krijg je ongeveer twee uur de tijd voor. 🌳 In onze Easy parcoursen klim jij op een hoogte van 2,5 tot 4 meter door de boom. Ouders kunnen makkelijk met de kinderen meelopen onder de routes door. Maar deze routes zijn niet alleen leuk voor de kleinste apen. Ook klimmers die nog last hebben van een beetje hoogtevrees kunnen op dit parcours goed oefenen!

 

Klimbos mini minis Fun Forest
Klimbos mini kinderen Fun Forest
Meisje bananen
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 4
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Klimparcours Rotterdam 2 kopie

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Er vallen nog veel meer avonturen te beleven in ons klimbos in Venlo. Ben jij langer dan 130 cm? Dan mag jij wel vijf parcoursen beklimmen in ons bos. 💪🏼 Belangrijk is wel dat klimmers tot 12 jaar in Parcours 5 en 6 begeleid moeten worden door een mee klimmende volwassenen. Hoe hoog durf jij te gaan?

Klimbos kids

Nog meer avonturen!

Er vallen nog veel meer avonturen te beleven in ons klimbos in Venlo. Ben jij langer dan 130 cm? Dan mag jij wel vijf parcoursen beklimmen in ons bos. 💪🏼 Warm bijvoorbeeld op met parcours 3 en 4 en kom onderweg een deur, tafel en glijbaan tegen. 🚪 Houd jij van tokkelbanen en lange bruggen? Dan moet je Parcours 5 proberen en vergeet niet door de auto te klimmen in Parcours 6. 🚗 Hoe hoog durf jij te gaan?

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ben jij langer dan 1.50 meter? Dan mag je drie uur lang parcoursen in ons klimbos proberen. Ben jij ouder dan 16 jaar en niet snel bang? Kom dan ons Extreme parcours testen ! Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, ook jij kan beginnen met de Easy routes.

Klimbos jongeren & volwassenen

Uitdagend en sportief

Ben jij langer dan 1.50 meter? Dan mag je drie uur lang op avontuur in de natuur. Parcours 7 is een leuk parcours voor de gevorderde klimmer,  je maakt hier namelijk een bungeejump. Ook in Parcours 8 kom je te gekke hindernissen tegen zoals een snowboard en onze Tarzan slinger! 🏂  Maar ben jij 16 jaar en klinkt dit nog niet spannend genoeg? Kom dan ons Extreme parcours testen. Hier kom je onder andere monkeybars en een klimwand tegen en klim je tot wel 15 meter hoog! 😱 Ben jij iets minder stoer aangelegd? Dat is geen probleem, met een volwassen ticket mag je ook gewoon klimmen in de Easy routes. 😁

Vrouw lach
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 6
Klimbos Venlo
Klimbos Venlo

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim met korting!

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Hiermee klim je met korting, klimmen was nog nooit zo voordelig! Want met de strippenkaart mag je vijf keer klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting

Meer activiteiten

Beleef een ander avontuur

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90