Kinderfeestje Venlo

Er is er een jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat ben jij. Dat vier je natuurlijk bij Fun Forest Venlo, ja ja. Met al je vriendjes erbij! Bij ons beleef je een avontuur in de natuur. Dat is pas feest!

Feestje
Monkey trail feestje
Schatkist

Alle feestbeesten verzamelen!

Durf jij tot wel 7 meter hoogte de boom in te klimmen? Neem dan je vriendjes mee naar Fun Forest Venlo. Tijdens je kinderfeestje gaan jullie op zoek naar bananen. Deze heb je nodig om een schatkist te kunnen openen die verstopt ligt in ons bos. Heb jij de schatkist gevonden? Dan is het tijd om hem open te maken. Wat zal er toch inzitten?

Alle feestbeesten verzamelen!

Zoek jij een bijzonder kinderfeestje vol avontuur? Kom dan gezellig klimmen bij Fun Forest Venlo. In het ons bos ga jij met je vriendjes al klimmend op zoek naar bananen. Heb je alle bananen gevonden? Dan kunnen jullie de schatkist openen. In deze schatkist vinden jullie een wel heel lekkere verrassing, dat is pas feest!

Boek nu jouw feestje!

Bekijk hier hoe een feestje in ons bos eruit kan zien:

Feestje vlog 1

Jouw kinderfeestje

Laat het feest maar beginnen! Bij de receptie haal je een gordel en een helm op. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie helemaal zelf klimmen. Ouders hoeven dus niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden jou en je vriendjes tijdens het klimmen. Er zijn ook altijd instructeurs aanwezig die je helpen wanneer je niet meer verder komt.

Jouw kinderfeestje

Ei ei ei en we zijn zo blij. Want je feestje kan beginnen en de instructie hoort daarbij! Bij de receptie haal je een helm en gordel op. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie de boom in. De feestbeesten mogen helemaal zelf klimmen, ouders hoeven dus niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden van de groep tijdens het klimmen. Kom je niet meer verder? Dan zijn er ook altijd instructeurs, of "rode helmen" aanwezig in ons bos. Zij helpen jullie graag.

Klimbos mini minis Fun Forest
Meisje I balken Witte Verfrand
Indirah2

Klimbos Mini kinderfeest

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar? Kom dan klimmen in onze Easy parcoursen.

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 110 cm, mag jij je feestje vieren in Parcours 2! Daar klim je voor 1,5 uur door ons bos, waar je tijdens je feestje op zoek gaat naar bananen.

Klimbos Mini kinderfeest

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar? Kom dan klimmen in onze Easy parcoursen.

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 110 cm, mag jij je feestje vieren in het Mini parcours! Daar klim je voor 2 uur door ons bos, waar je tijdens je feestje op zoek gaat naar bananen. Het eerste parcours is speciaal gebouwd voor kinderen die klimmen nog een beetje spannend vinden, ouders kunnen in dit parcours dan ook goed mee klimmen.

Klimbos kinderfeest

Ben jij ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Vier dan je feestje in het klimbos!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 130 cm, mag jij je feestje vieren in de Klimbos parcours! Daar klim je voor 3 uur door ons bos, waar je parcours 3 & 4 zelfstandig mag klimmen. Als je ook parcours 5 & 6 wil klimmen, moet er per vier kinderen één begeleider mee klimmen. Kinderen vanaf 150 cm mogen parcours 3 t/m 8 zelfstandig klimmen. Tijdens je feestje ga je op zoek naar bananen.

Klimbos kinderfeest

Ben jij ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Vier dan je feestje in het klimbos!

Ruil bij de receptie jouw feestmuts in voor een klimhelm en neem de klimgordel mee. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie de boom in. Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 130 cm, mag jij je feestje vieren in de Klimbos parcours! Daar klim je voor 3 uur door ons bos, waar je parcours 3 & 4 zelfstandig mag klimmen. Als je ook parcours 5 & 6 wil klimmen, moet er per vier kinderen één begeleider mee klimmen. Kinderen vanaf 150 cm mogen parcours 3 t/m 8 zelfstandig klimmen. Tijdens je feestje ga je op zoek naar bananen om vervolgens de schat te openen. Hoe spannend is dat?

Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 8
Klimbos Zuid Holland Klimpark Zuid Holland 7
Schatkist

Praktische info

Veelgestelde vragen

Dienen volwassenen verplicht mee te klimmen bij het kinderfeestje in Venlo?

In het Klimbos Mini kinderfeest klimmen de kinderen zelfstandig. Bij het klimbos kinderfeest klimmen ze zelfstandig t/m parcours 4. Vanaf parcours 5 dient er per 4 kinderen 1 volwassene mee te klimmen. Als toeschouwer betaal je geen entree.

Ik weet niet precies hoeveel kinderen er deelnemen. Kan ik dan toch reserveren?

Ja, dat kan. Wij adviseren te reserveren voor de uitgenodigde kinderen. In onze voorwaarden beschrijven we hoe Fun Forest omgaat met afmeldingen en geld retour.

Is de lengte of leeftijd bepalend of je mee mag klimmen?

De lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.

Mijn kind is 1 cm te klein maar heeft wel de leeftijd, kan dit?

Nee, de lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!