Vrienden en Familieuitje in Venlo

Een avontuur in de natuur verbindt. Of je nou opzoek bent naar een leuk dagje uit met vrienden of een bijzonder familie uitje wil organiseren, bij Fun Forest is het altijd feest. Voor jouw vrienden- of familieuitje in Venlo kies je uit verschillende activiteiten, zodat iedereen een heerlijke dag kan beleven.
Hidden
Hidden
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2

Op avontuur met je vrienden of familie

Beleef samen een avontuur in de natuur. Of je nu hoog de bomen in gaat of met beide benen op de grond blijft, plezier is gegarandeerd tijdens jouw uitje in Venlo! Ga de uitdaging aan en versterk jullie band door samen een unieke dag te beleven in het bos.

De natuur in

Een unieke omgeving verhoogt creativiteit, samenwerken en plezier!

Sportief & gezond

Al onze activiteiten zijn gemaakt om het beste uit jezelf te halen.

Alles kan hier

Activiteiten en horeca op één locatie, voor groepen van alle soorten en maten.

Vier jouw vrienden- of familieuitje in Venlo

Zijn jullie toe aan een dag vol actief en effectief samenwerken? Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen familie- of vriendenuitje in Venlo samen, zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Kijk maar eens naar de activiteiten die je hier in ons bos allemaal kan boeken!

Stel je uitje samen en ontvang een gratis offerte

Je zit nergens aan vastAlles is achteraf nog te wijzigen
Vraag GRATIS offerte aan

Impact Klimkaartje

Wil je naast je eigen familie ook iemand anders blij maken? Boek dan een paar Impact Klimkaarten bij! Voor veel kinderen is een dagje uit niet vanzelfsprekend. Dankzij een impact klimkaartje kan elk kind op avontuur, help jij mee? Wij werken nauw samen met partners die zich inzetten voor minder kansrijke kinderen. Wij zorgen er dan ook voor dat deze uitgestelde klimkaarten terecht komen bij kinderen die dit echt nodig hebben. Samen zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen tijdens een avontuur in de natuur.

Kom naar ons bos

Download direct onze nieuwe brochure!

Voor groepen groter dan 10 man
Hidden
Hidden
Vrienden en Familieuitje in Venlo

Klimmen met je familie en vrienden

Van een easy parcours voor mensen met hoogtevrees tot de extreme parcours voor de durfals die de zipline en vrije sprong aan durven, wij hebben routes voor iedereen! Kom je in een lastige situatie terecht? Dan staan onze redders klaar om je te helpen.

Zij gingen je voor

Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo Vrienden en Familieuitje in Venlo
[sb_trustpilot][/sb_trustpilot]

Teambuilding

Welk team voert alle opdrachten het snelst uit in deze race naar de finish? Onze teambuilding programma's zijn gemaakt om teamwork te stimuleren, met beide benen op de grond. Ideaal voor zowel de denkers als de doeners. Wie kraakt de code het snelst? Maakt als eerste een vuur? Wie is het meest fanatiek?!

Lekkere trek

Van een dag vol sportieve activiteiten in ons bos krijg je zeker trek! Gelukkig vind je op al onze locaties ook een gezellige horecagelegenheid. In onze Boss Kitchen is alles mogelijk om jouw vrienden- of familieuitje in Venlo tot een succes te maken.  Ga jij voor een knusse koffiepauze, een gezonde lunch of een lekkere snack tussendoor?

group 3@3x 4
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!