Bedrijfsuitje Venlo

Even lekker het kantoor uit en de natuur in! Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in de buurt van Venlo? Kom naar ons bos en beleef met elkaar een onvergetelijk avontuur, klimmend in de hoogste bomen of met beide benen op de grond. Alles kan!

bedrijfsuitje, fun forest almere
Forest Adventures Almere Field Games teambuilding
bedrijfsuitje, fun forest almere

Je kunt de boom in!

Is jouw team toe aan een dagje weg? Zoeken jullie een ruimte om te vergaderen of zijn jullie toe aan een dag vol actief en effectief samenwerken? Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen bedrijfsuitje samen, precies zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Kijk maar!

Stel jouw bedrijfsuitje samen!

Benieuwd hou jouw uitje in het bos eruit kan zien? Bekijk deze video!

beschrijfsuitje fun forest

Zij gingen je voor

Klimmen

Klimmen duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! ๐Ÿ’ช In het bos vergeet je alle deadlines en meetings en ben je even alleen met jezelf en je omgeving bezig. ๐ŸŒณ Je gaat je grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Dat dit bedrijfsuitje uniek.

Klimmen

Wil jij een nieuw hoogtepunt bereiken met je team? Kom dan gezellig klimmen. Dit avontuur duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! ๐Ÿ’ช In het bos maak je je geen zorgen over deadlines en meetings, maar ben je heel even alleen met jezelf en je omgeving bezig. ๐ŸŒณ Je leert grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Dat is pas een avontuur!

klimmen, fun forest
bedrijfsuitje, fun forest almere
Klimbos Rotterdam
overleg, teambuilding, fun forest
Forest Adventures Expeditie Fun Forest Almere
teambuilding, fun forest

Expeditie

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. ๐Ÿ’ญ

Expeditie

Wil je echt samenwerken? Dan is de Expeditie wat voor jullie. Zorg ervoor dat je goed opgewarmd bent, want de activiteiten volgen elkaar in een rap tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! ๐Ÿƒโ€โ™‚๏ธ Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. ๐Ÿ’ญ Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen! ๐Ÿ†

Archery Tag

Je collega's neerschieten met pijl en boog. ๐Ÿน Klinkt dat je als muziek in de oren? Bewapend met een boog en pijlen die zo zacht zijn dat niemand gewond zal reken. Er zijn verschillende pijl-en-boogspellen om uit te kiezen, deze zijn afhankelijk van de grootte en wensen van jouw groep. ๐ŸŽฏ

Archery Tag

Dit bedrijfsuitje is altijd een schot in de roos. ๐ŸŽฏ Met pijl en boog mag jij je collega's beschieten. In ons bos kan je verschillende pijl-en-boogspellen spelen. Welke jullie gaan spelen, is afhankelijk van de grootte en wensen van jou groep. ๐Ÿนย  De pijlen zijn zo zacht, dat er niemand gewond zal raken.

boogschieten, almere, water, fun forest
maskers, boogschieten, fun forest
boogschieten, bedrijfsuitje, almere, fun forest
pijlen, boogschieten, fun forest

Advies nodig?

Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Of heb je wel een idee maar wil je hulp bij de uitwerking? Neem dan contact op met ons Klantenservice team, zij staan elke werkdag voor je klaar om voor jou een geweldig bedrijfsuitje neer te zetten!

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!