Bedrijfsuitje Venlo

Even lekker het kantoor uit en de natuur in! Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in de buurt van Venlo? Kom naar ons bos en beleef met elkaar een onvergetelijk avontuur, klimmend in de hoogste bomen of met beide benen op de grond. Alles kan!

Expeditie
Bedrijfsuitje 2
Bedrijfsuitje

Je kunt de boom in!

Is jouw team toe aan een dagje weg? Zoeken jullie een ruimte om te vergaderen of zijn jullie toe aan een dag vol actief en effectief samenwerken? Bij ons in het bos is alles te combineren! Je stelt je eigen bedrijfsuitje samen, precies zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Kijk maar!

Stel jouw bedrijfsuitje samen!

Benieuwd hou jouw uitje in het bos eruit kan zien? Bekijk deze video!

Youtube video frame 1

Zij gingen je voor

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Klimmen

Klimmen duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! 💪 In het bos vergeet je alle deadlines en meetings en ben je even alleen met jezelf en je omgeving bezig. 🌳 Je gaat je grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Dat dit bedrijfsuitje uniek.

Klimmen

Wil jij een nieuw hoogtepunt bereiken met je team? Kom dan gezellig klimmen. Dit avontuur duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! 💪 In het bos maak je je geen zorgen over deadlines en meetings, maar ben je heel even alleen met jezelf en je omgeving bezig. 🌳 Je leert grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Dat is pas een avontuur!

Gezellig 1
Bedrijfsuitje
Vrouw lach
Teambuilding 4
Bedrijfsuitje 6
Teambuilding 5

Expeditie

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! 🏃‍♂️ De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. 💭

Expeditie

Wil je echt samenwerken? Dan is de Expeditie wat voor jullie. Zorg ervoor dat je goed opgewarmd bent, want de activiteiten volgen elkaar in een rap tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! 🏃‍♂️ Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. 💭 Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen! 🏆

Advies nodig?

Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Of heb je wel een idee maar wil je hulp bij de uitwerking? Neem dan contact op met ons Klantenservice team, zij staan elke werkdag voor je klaar om voor jou een geweldig bedrijfsuitje neer te zetten!

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!