Kinderfeestje Rotterdam

Er is er een jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat ben jij. Dat vier je natuurlijk bij Fun Forest, ja ja. Met al je vriendjes erbij!

Feestje
Meisje op net
Stoere jongen

Leuk en kindvriendelijk

Onze feestjes zijn net even anders dan gewoon klimmen. Je gaat namelijk al klimmen op zoek naar bananen. Deze heb je nodig om een schatkist te kunnen openen die verstopt ligt in ons bos. Heb jij de schatkist gevonden? Dan is het tijd om hem open te maken. Wat zal er toch inzitten?

Leuk en kindvriendelijk

Onze feestjes zijn net even anders dan gewoon klimmen. Je gaat namelijk al klimmend op zoek naar bananen. Onze feestjes zijn net even anders dan gewoon klimmen. In ons bos ga je al klimmend op zoek naar bananen. Als je alle bananen verzameld hebt, vind je een code waarmee je een slot kan openen. Dit slot zit aan een schatkist, die verstopt ligt in het bos. Deze moet je dus ook eerst vinden! Heb jij de schatkist gevonden? Dan is het tijd om hem open te maken. Wat zal er toch inzitten?

Wil jij naast een lekkere verrassing ook nog cake versieren of pizza eten met je vriendjes? Dat kan, kies jouw lekkernij direct online bij het boeken van je feestje!

Boek nu jouw feestje!

Bekijk hier hoe een feestje in ons bos eruit kan zien:

Feestje vlog 1

Jouw kinderfeest

Laat het feest maar beginnen! Zet je feestmuts maar af en je klimhelm op. Deze kan je, samen met je klimgordel, bij de receptie halen. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie helemaal zelf klimmen. Ouders hoeven dus niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden jou en je vriendjes tijdens het klimmen. In ons bos zijn ook altijd instructeurs, of "rode helmen" aanwezig, die je helpen wanneer je niet meer verder komt.

Jouw kinderfeest

Ei ei ei en we zijn zo blij. Want je feestje kan beginnen en de instructie hoort daarbij! Zet je feestmuts maar af en je klimhelm op. Deze kan je, samen met je klimgordel, bij de receptie halen. Na een korte kliminstructie, deze duurt ongeveer een kwartiertje, ga je samen de boom in! Daar mag je 2 tot 3 uur lang ravotten. Hoe lang je de boom in gaat, ligt aan het feestje wat je gekozen hebt. Papa en mama hoeven niet altijd mee de boom in, wel verwachten wij dat ze aanwezig zijn om jou en je vriendjes vanaf de grond te helpen. Wanneer je niet verder komt in het parcours, zijn er in ons bos altijd nog instructeurs of "rode helmen" aanwezig, zij helpen je graag.

Klimbos Mini feestje

Ben jij tussen de 6 en 9 jaar? Kom dan klimmen in de twee Easy parcoursen.

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 110 cm, mag jij twee uur lang feestvieren in de Easy parcoursen! Jullie gaan namelijk op zoek naar bananen. Het eerste parcours is speciaal gebouwd voor kinderen die klimmen nog een beetje spannend vinden, ouders kunnen in dit parcours dan ook goed mee klimmen.

Klimbos Mini feestje

Ben jij tussen de 6 en 9 jaar? Kom dan klimmen in de twee Easy parcoursen.

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 110 cm, mag jij je feestje vieren in de Easy parcoursen! Daar klim je 2 uur door ons bos, waar je tijdens je feestje op zoek gaat naar bananen. Hoe cool is dat? Het eerste parcours is speciaal gebouwd voor kinderen die klimmen nog een beetje spannend vinden, ouders kunnen in dit parcours dan ook goed mee klimmen.

Monkey trail feestje
Schatkist
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 7
Funforest letters 1
Indirah2
Schatkist

Klimbos kinderfeest

Ben jij ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Vier dan je feestje in het klimbos!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 130 cm, mag jij je feestje vieren in de Medium parcoursen, hoera! Jullie mogen drie uur door het bos klimmen, waarbij je parcours 3 en 4 helemaal zelfstandig mag klimmen. Om parcours 4 en 5 te klimmen, moet er per vier kinderen één begeleider mee. Kinderen vanaf 150 cm mogen parcours 3 t/m 8 zelfstandig klimmen.

Klimbos kinderfeest

Ben jij ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Vier dan je feestje in het klimbos!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 130 cm, mag jij je feestje vieren in de Medium parcoursen, hoera! Jullie mogen drie uur door het bos klimmen, waarbij je parcours 3 en 4 helemaal zelfstandig mag klimmen. Willen jullie ook parcours 5 en 6 klimmen? Dan moet er per vier kinderen één begeleider mee klimmen. Kinderen vanaf 150 cm mogen parcours 3 t/m 8 zelfstandig klimmen. Tijdens je feestje beleef je een groot avontuur, slinger je als een aap door de boom en ga je op zoek naar bananen.

Watersport Kinderfeest

Blijf jij liever met beide benen op de grond? Dat kan! Je kan 1,5 uur het water op met een instructeur. Hier leer je de basics van het kanoën of Suppen en ontdek je samen met je vriendjes de Kralingse Plas. Je boekt jouw feestje op het water voor maar  €16,95 per persoon, tot snel!

Watersport Kinderfeest

Blijf jij liever met beide benen op de grond? Dat kan! Met jouw feestje ga je 1,5 uur het water op met een instructeur. Daar leer je de basics van het kanoën of suppen en ontdek je samen met je vriendjes de Kralingse Plas, dat is pas feest! Je boekt jouw feestje op het water voor maar  €16,95 per persoon. We garanderen niet dat je droog blijft, maar wel dat jouw kinderfeestje een groot avontuur zal zijn. Zien we je snel?

Suppen
Suppen Jeffrey
Kanoën OF
Appeltaart
Pizza 2

Horeca arrangement

Wij zorgen voor een heerlijke portie patat met kipnuggets, tosti, appeltaart, pizza, pannenkoek of slagroomtaart en onbeperkt limonade voor alle kinderen, voor nog geen € 5,00 per persoon.Als je bij het boeken aangeeft dat je wat lekkers wil bijboeken, reserveren wij een tafel op ons terras! Het eten wordt na je feestje geserveerd, tenzij dit anders is afgesproken met onze klantenservice.

Horeca arrangement

Wat is een feest zonder wat lekkers? Wij zorgen voor een heerlijke portie patat met kipnuggets, tosti, appeltaart, pizza, pannenkoek of slagroomtaart en onbeperkt limonade voor alle kinderen, voor nog geen € 5,00 per persoon. Wil jij er iets lekkers bij boeken? Geef het aan tijdens het boeken van je kinderfeestje, dan zorgen wij ervoor dat we een tafel voor je reserveren op ons terras! Het eten wordt na je feestje geserveerd, tenzij dit anders is afgesproken met onze klantenservice.

Praktische info

Veelgestelde vragen

Dienen volwassenen verplicht mee te klimmen bij een kinderfeestje in Rotterdam?

Bij het Klimbos Mini kinderfeest klimmen de kinderen zelfstandig. Bij het Klimbos kinderfeest klimmen ze parcours 3 & 4 zelfstandig. Vanaf parcours 5 moet er per vier kinderen één begeleider mee klimmen. Kinderen vanaf 150 cm mogen parcours 3 t/m 8 zelfstandig klimmen. Als toeschouwer betaal je geen entree.

Ik weet niet precies hoeveel kinderen er deelnemen. Kan ik dan toch reserveren?

Ja, dat kan. Wij adviseren te reserveren voor de uitgenodigde kinderen. In onze voorwaarden beschrijven we hoe Fun Forest omgaat met afmeldingen en geld retour.

Is de lengte of leeftijd bepalend of je mee mag klimmen?

De lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.

Mijn kind is 1 cm te klein maar heeft wel de leeftijd, kan dit?

Nee, de lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!