Kinderfeestje Amsterdam

Er is er een jarig, hoera hoera. Dat kun je wel zien dat ben jij. Dat vier je natuurlijk bij Fun Forest, ja ja. Met al je vriendjes erbij!

Alle apen verzamelen!

Zoek jij een kinderfeestje vol avontuur? Kom klimmen bij Fun Forest Amsterdam! Ga al klimmend op zoek naar bananen, die je helpen om een schatkist te openen. Welke verrassing zal er in de schatkist zitten?

Alle apen verzamelen!

Zoek jij een uniek kinderfeestje vol avontuur? Kom dan gezellig klimmen bij Fun Forest Amsterdam. In het Amsterdamse bos ga jij met je vriendjes al klimmend op zoek naar bananen. Heb je alle bananen gevonden? Dan kunnen jullie de schatkist openen. In deze schatkist vinden jullie een wel heel lekkere verrassing, dat is pas feest!

Wil jij naast een lekkere verrassing ook nog cake versieren of pizza eten met je vriendjes? Dat kan, kies jouw lekkernij direct online bij het boeken van je feestje!

Boek nu jouw feestje!

Bekijk hier hoe een feestje in ons bos eruit kan zien:

Feestje vlog 1

Jouw verjaardagsfeest

Laat het feest maar beginnen! Bij de receptie haal je een gordel en een helm op. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie helemaal zelf klimmen. Ouders hoeven dus niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden jou en je vriendjes tijdens het klimmen. In ons bos zijn ook altijd instructeurs, of "rode helmen" aanwezig, die je helpen wanneer je niet meer verder komt.

Jouw verjaardagsfeest

Ei ei ei en we zijn zo blij. Want je feestje kan beginnen en de instructie hoort daarbij! Bij de receptie haal je een helm en gordel op. Na een kliminstructie van ongeveer een kwartier mogen jullie de boom in. De feestbeesten mogen helemaal zelf klimmen, ouders hoeven dus niet mee. We verwachten wel dat zij een actieve rol spelen in het begeleiden van de groep tijdens het klimmen. Kom je niet meer verder? Dan zijn er ook altijd instructeurs, of "rode helmen" aanwezig in ons bos. Zij helpen jullie graag.

Klimbos Mini feestje

Ben jij 6 of 7 jaar? Kom dan klimmen in de twee Easy parcoursen.

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 110 cm, mag jij je feestje vieren in de Easy parcoursen! Daar klim je voor 2 uur door ons bos. Het eerste parcours is speciaal gebouwd voor kinderen die klimmen nog een beetje spannend vinden, ouders kunnen in dit parcours dan ook goed mee klimmen.

Klimbos Mini feestje

Ben jij 6 of 7  jaar? Kom dan klimmen in de twee Easy parcoursen.

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 110 cm, mag jij je feestje vieren in de Easy parcoursen! Dat is een feestje om nooit te vergeten. Klim voor 2 uur door ons bos en ga tijdens je feestje op zoek naar bananen. Het eerste parcours is speciaal gebouwd voor kinderen die klimmen nog een beetje spannend vinden, ouders kunnen in dit parcours dan ook goed mee klimmen.

Monkey trail feestje
Schatkist
Monkey Trail 2
Indirah2
Schatkist
Jongere closeup

Klimbos kinderfeest

Ben jij ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Vier dan je feestje in het klimbos!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 130 cm, mag jij je feestje vieren in de Medium parcoursen! Daar klim je voor drie uur door ons bos, waar je parcours 3 t/m 6 zelfstandig mag klimmen. Als je ook parcours 7 & 8 wil klimmen, moet er per 4 kinderen één begeleider mee klimmen. Kinderen vanaf 150 cm mogen parcours 3 t/m 9 zelfstandig klimmen.

Klimbos kinderfeest

Ben jij ouder dan 8 jaar en durf je al wat meer? Vier dan je feestje in het klimbos!

Als jij en je vriendjes allemaal langer zijn dan 130 cm, mag jij je feestje vieren in de Medium parcoursen, hoera! Jullie mogen drie uur door het bos klimmen, waarbij je parcours 3 t/m 6 helemaal zelfstandig mag klimmen. Willen jullie ook parcours 7 & 8 klimmen? Dan moet er per vier kinderen één begeleider mee klimmen. Kinderen vanaf 150 cm mogen parcours 3 t/m 9 zelfstandig klimmen. Tijdens je feestje beleef je een groot avontuur, slinger je als een aap door de boom en ga je op zoek naar bananen.

Horeca arrangement

Wil jij je feestje beginnen of afsluiten met iets lekkers?

Wij zorgen voor een heerlijke tosti, appeltaart, pizza, pannenkoeken of slagroomtaart en onbeperkt limonade voor alle kinderen voor nog geen € 5,00 per persoon! Wil jij er iets lekkers bij boeken? Geef het aan tijdens het boeken van je kinderfeestje, dan reserveren wij een tafel voor je op ons terras! Het eten wordt na je feestje geserveerd, tenzij dit anders is afgesproken met onze klantenservice.

Horeca arrangement

Wil jij je feestje beginnen of afsluiten met iets lekkers?

Bij een feestje hoort natuurlijk wat lekkers. Wij kunnen zorgen voor een heerlijke tosti, appeltaart, pizza, pannenkoek of slagroomtaart en onbeperkt limonade voor alle kinderen! Er is van alles en nog wat bij te boeken, voor nog geen € 5,00 per persoon. Wil jij er iets lekkers bij boeken? Geef het aan tijdens het boeken van je kinderfeestje, dan zorgen wij ervoor dat we een tafel voor je reserveren op ons terras! Het eten wordt na je feestje geserveerd, tenzij dit anders is afgesproken met onze klantenservice.

Appeltaart
Pizza 2

Praktische info

Veelgestelde vragen

Dienen volwassenen verplicht mee te klimmen bij het kinderfeestje in Amsterdam?

Bij het Klimbos Mini kinderfeest klimmen de kinderen zelfstandig. Bij het klimbos kinderfeest klimmen ze zelfstandig t/m parcours 6. Vanaf parcours 7 dient er per 4 kinderen 1 volwassene mee te klimmen. Als toeschouwer betaal je geen entree.

Ik weet niet precies hoeveel kinderen er deelnemen. Kan ik dan toch reserveren?

Ja, dat kan. Wij adviseren te reserveren voor de uitgenodigde kinderen. In onze voorwaarden beschrijven we hoe Fun Forest omgaat met afmeldingen en geld retour.

Is de lengte of leeftijd bepalend of je mee mag klimmen?

De lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.

Mijn kind is 1 cm te klein maar heeft wel de leeftijd, kan dit?

Nee, de lengte (met schoenen aan) is doorslaggevend. De leeftijd is enkel een advies en deze mag afwijken.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact op!
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!