Fun Forest Almere(TEST)

Kom jij ook klimmen bij Fun Forest Almere? Je vindt ons klimbos aan de rand van Almere, op Stadslandsgoed de Kemphaan. Wij zijn niet alleen het enige klimpark in Flevoland, maar ook het langste ziplinepark van Nederland. Beleef een avontuur om nooit te vergeten!

Almere Uitzicht
Almere HP
Meisje eind4
Buitengewoon Lekker

Praktische informatie

Almere

Vandaag geopend tot 17:00

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 18:00
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
Zaterdag11:00 - 17:00
Zondag11:00 - 17:00
Contact & Adres

In Almere klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Almere is hèt zipline klimpark van Nederland! Beleef hier één van de leukste uitjes van Almere en omstreken! Een actief uitje in het klimbos van Almere duurt 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Almere mag klimmen. 👩‍👦 De 8 routes in dit grote klimpark lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo beginnen de easy parcoursen op een hoogte van 2,5 meter en kan de echte durfal in het extreme parcours eindigen met een bungee jump en een vrije sprong van bijna 15 meter hoogte! 😮

In Almere klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Almere is hèt zipline klimpark van Nederland! Hier beleef je één van de leukste en avontuurlijkste uitjes van Almere en omstreken! Een actief avontuur in het klimbos duurt meestal 3 uur. Met een klimbos mini ticket mag je 2 uur klimmen. Je mag bij ons komen klimmen als je minimaal 110cm lang bent. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Almere allemaal mag klimmen. 👩‍👦 In totaal zijn er 8 parcoursen te vinden in dit grote klimpark en de routes lopen op in moeilijkheidsgraad. In de easy parcoursen begin je op 2,5 meter hoogte en kom je leuke obstakels tegen, zoals bruggetjes en netten. Ben je een echte durfal? Leef je dan uit in het extreme parcours! In deze route klim je tot zo'n 15 meter hoogte en kom je een bungee jump en vrije sprong tegen! 😮

Meer info over klimmen in Almere
Parcours FFAL-website-NL

Kom jij klimmen bij Fun Forest Almere?

Jij bent 100% zeker van jouw plekje door in een paar eenvoudige stappen jouw ticket te boeken!
Boek nu tickets voor Fun Forest Almere

Meer dan alleen klimmen

Wat is er verder te doen in Almere?

Share the fun!

Samen op avontuur

Fun Forest Almere

Op avontuur in de natuur!

Ben jij al eens in ons klimbos op de Kemphaan geweest? Ons bos is niet alleen het enige klimpark van Flevoland, maar ook nog eens het langste zipline-park van Nederland.

Fun Forest Almere

Op avontuur in de natuur!

Ben jij al eens in ons klimbos op de Kemphaan geweest? Ons bos is niet alleen het enige klimpark van Flevoland, maar ook nog eens het langste zipline-park van Nederland. Natuurlijk organiseren wij ook andere activiteiten! Zo kunnen kinderfeestjes op zoek naar bananen en een schatkist. Wil je met je team langskomen in ons bos? Wij bieden ook teambuildingactiviteiten op maat.

Winterklimmen: kledingtips!
  • Zipline liefhebbers opgelet! Wil jij de ultieme tokkelbaan beleving? Klim dan vooral parcours 6, deze route heeft een zipline van wel 160 meter!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult: onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien. Je kunt bij ons ook Archery Tag spelen, een gaaf spel met pijl en boog!
  • Zipline liefhebbers opgelet! Kan jij niet genoeg krijgen van de wind in je haren terwijl je van de tokkelbaan af gaat? Kom dan vooral klimmen in ons bos. Al onze routes hebben een tokkelbaan, veel van onze parcoursen beginnen en eindigen ermee. Wil jij de ultieme tokkelbaan beleving? Klim dan vooral parcours 6, deze route heeft een zipline van wel 160 meter!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend! Kinderen vanaf 130cm kunnen ook kiezen voor een feestje in de meer uitdagende parcoursen. Hierbij krijg je ook een uur extra klimtijd!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult: onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien. Je kunt bij ons ook Archery Tag spelen, een gaaf spel met pijl en boog! Heb jij een bepaald doel in gedachten voor de teambuilding? We denken graag met je mee!

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie
Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!