Bedrijfsuitje Almere

Even lekker het kantoor uit en de natuur in! Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje met impact in de buurt van Almere? Kom naar ons bos en beleef met elkaar een onvergetelijk avontuur.

Expeditie
Bedrijfsuitje 2
Bedrijfsuitje

Je kunt de boom in!

In ons bos ben je samen met je collega's even weg van het kantoor. Je leert elkaar op een andere manier kennen, in een unieke setting. Samenwerken staat in ons bos centraal. En terwijl je samen bezig bent met je activiteit, draag je ongemerkt een steentje bij aan een betere maatschappij.

Wij bieden verschillende soorten activiteiten aan, je kan dus zelf je ideale bedrijfsuitje samenstellen! Gaan jullie de hoogte in of blijf je liever met beide benen op de grond? Bij Fun Forest Almere kan het allemaal!

Stel jouw bedrijfsuitje samen!

Benieuwd hou jouw uitje in het bos eruit kan zien? Bekijk deze video!

Youtube video frame 1

Zij gingen je voor

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Klimmen

Klimmen duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! 💪 In het bos maak je je geen zorgen over deadlines en meetings, maar ben je heel even alleen met jezelf en je omgeving bezig. 🌳 Je leert grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Dat maakt klimmen uniek.

Klimmen

Zie jij door alle drukte op het werk door de bomen door het bos niet meer? Kom dan klimmen in ons bos. Je avontuur duurt 3 uur en is voor iedereen die er even actief tussenuit wil! 💪 In het bos maak je je geen zorgen over deadlines en meetings, maar ben je heel even alleen met jezelf en je omgeving bezig. 🌳 Je gaat je grenzen verleggen en op nieuwe manieren samenwerken. Je hebt nog nooit zo'n actief bedrijfsuitje gehad!

Gezellig 1
Bedrijfsuitje
Vrouw lach
Teambuilding 5
Bedrijfsuitje 6
Teambuilding 4

Expeditie

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! 🏃‍♂️ De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. 💭

Expeditie

Tijdens onze Expeditie volgen de activiteiten elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo de andere teams achter je te laten! 🏃‍♂️ Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. 💭 Bundel deze krachten en ga het avontuur aan om de Expeditie te winnen!

Vergaderen

Onze vergaderzaal heeft ruimte voor 20 personen en kan op verschillende manieren ingedeeld worden. 💼 Zo is er een mogelijkheid tot presentaties en een ronde-tafelopstelling. Samen met de locatiemanager beslis jij hoe je de ruimte wil gebruiken voor je bedrijfsuitje in Almere. 👔

Vergaderen

Zoek jij een inspirerende vergaderruimte? Natuurlijk ben je in ons bos dan aan het juiste adres! Onze vergaderzaal heeft ruimte voor 20 personen en kan op verschillende manieren ingedeeld worden. Zo is er een mogelijkheid tot presentaties en een ronde-tafelopstelling. Samen met de locatiemanager beslis jij hoe je de ruimte wil gebruiken voor je bedrijfsuitje in Almere. 👔

restaurant, fun forest
Vliegende Pijl
Vizieren
Avondzon breed
Pijlen

Archery Tag

Je collega's neerschieten met pijl en boog. 🏹 Klinkt dat je als muziek in de oren? Bewapend met een boog en pijlen die zo zacht zijn dat niemand gewond zal reken. Er zijn verschillende pijl-en-boogspellen om uit te kiezen, deze zijn afhankelijk van de grootte en wensen van jouw groep. 🎯

Archery Tag

Je collega's beschieten met pijn en boog, klinkt dat je als muziek in de oren? 🏹 Dan is Archery Tag een ideaal bedrijfsuitje voor jou! In ons bos kan je verschillende pijl-en-boogspellen spelen. Welke jullie gaan spelen, is afhankelijk van de grootte en wensen van jou groep. 🎯 De pijlen zijn zo zacht, dat er niemand gewond zal raken. Dit bedrijfsuitje is gegarandeerd een schot in de roos!

Horeca

Maak jullie bedrijfsuitje in Almere helemaal compleet met het boeken van een horeca arrangement. 🍻 Sluit een dagje klimmen af met een borrel, blijf na de Expeditie nog even hangen voor een uitgebreide barbecue of boek een heerlijke lunch voor tijdens het vergaderen. 🍔 Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn, wij hebben altijd een arrangement wat erop aansluit! 🥪

Horeca

Maak jullie bedrijfsuitje in Amsterdam helemaal compleet met het boeken van een horeca arrangement. 🍻 Sluit een dagje klimmen af met een (alcoholvrije) borrel, blijf na de Expeditie nog even hangen voor een uitgebreide barbecue of boek een heerlijke lunch voor tijdens het vergaderen. 🍔 Het maakt niet uit wat jouw wensen zijn, wij hebben altijd een arrangement wat erop aansluit! 🥪

Barbecue
Boss Kiosk Amsterdam
BBQ 6

Advies nodig?

Weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen? Of heb je wel een idee maar wil je hulp bij de uitwerking? Neem dan contact op met ons Klantenservice team, zij staan elke werkdag voor je klaar om voor jou een geweldig bedrijfsuitje neer te zetten!

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!