Fun Forest Almere

Kom jij ook klimmen op de Kemphaan? Je vind ons klimbos aan de rand van Almere. Wij zijn niet alleen het enige klimpark in Flevoland, maar ook het langste ziplinepark van Nederland.

Klimmen Fun Forest Almere klimpark klimbos
Fun Forest Almere klimpark klimbos Kemphaan
Klimmen Fun Forest Almere kind klimpark klimbos zipline
Klimbos Fun Forest Almere klimpark Restaurant Kemphaan
  • Het leukste en beste klimbos in de buurt
  • Lekker klimmen an klauteren in het bos
  • Een avontuur om nooit te vergeten
Bestel direct Met een groep klimmen?

Praktisch

Vandaag gesloten

Morgen gesloten

Overmorgen gesloten

Openingstijden deze week
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Horeca Tarieven Contact & Parkeren

Wij zijn genomineerd als

Het leukste ANWB uitje van Flevoland

Hoera, ons klimbos in Almere is voor de derde keer genomineerd tot leukste uitje van Flevoland! ๐ŸŽ‰ De ANWB vindt ons รฉรฉn van de leukste uitjes van de provincie en daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. Om in de top 3 te komen hebben we jouw hulp nodig! Is Fun Forest jouw favoriete uitje? Stem dan in slechts รฉรฉn minuut op ons en maak kans op een dagje uit naar keuze voor het hele gezin.

Stem hier!

Fun Forest Almere

Op avontuur in de natuur!

Ben jij al eens in ons klimbos op de Kemphaan geweest? Ons bos is niet alleen het enige klimpark van Flevoland, maar ook nog eens het langste zipline-park van Nederland.

Fun Forest Almere

Op avontuur in de natuur!

Ben jij al eens in ons klimbos op de Kemphaan geweest? Ons bos is niet alleen het enige klimpark van Flevoland, maar ook nog eens het langste zipline-park van Nederland. Natuurlijk organiseren wij ook andere activiteiten! Zo kunnen kinderfeestjes op zoek naar bananen en een schatkist. Wil je met je team langskomen in ons bos? Wij bieden ook teambuildingactiviteiten op maat.

video, kinderen, fun forest
  • Zipline liefhebbers opgelet! Wil jij de ultieme tokkelbaan beleving? Klim dan vooral parcours 6, deze route heeft een zipline van wel 160 meter!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien!
  • Zipline liefhebbers opgelet! Kan jij niet genoeg krijgen van de wind in je haren terwijl je van de tokkelbaan af gaat? Kom dan vooral klimmen in ons bos. Al onze routes hebben een tokkelbaan, veel van onze parcoursen beginnen en eindigen ermee. Wil jij de ultieme tokkelbaan beleving? Klim dan vooral parcours 6, deze route heeft een zipline van wel 160 meter!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend! Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook kiezen voor een feestje in de meer uitdagende parcoursen. Hierbij krijg je ook een uur extra klimtijd!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien! Heb jij een bepaald doel in gedachten voor de teambuilding? We denken graag met je mee!

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim met korting!

Onze strippenkaart is voor de echte klimfans. Hiermee klim je met korting, klimmen was nog nooit zo voordelig! Want met de strippenkaart mag je vijf keer klimmen, waarbij de vijfde keer helemaal gratis is. Je bent welkom op alle locaties van Fun Forest en kan ze dus allemaal een keertje komen testen. Dit maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil klimmen met korting
meisje, kabel baan, fun forest

Share the fun!

Samen op avontuur

Dit moet je proberen!

Archery Tag

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! ๐Ÿน Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. ๐ŸŽฏ

Dit moet je proberen!

Archery Tag

Bij Archery Tag schiet je op elkaar met pijl en boog! ๐Ÿน Gewapend met een handboog en de speciale pijlen met zachte voorkant is het een unieke combinatie tussen boogschieten, paintballen en trefbal. ๐ŸŽฏ Er zijn diverse spelvarianten, dus is het spel aan te passen aan de samenstelling en de wensen van de groep. Het doel van het spel is om zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen, hiervoor is samenwerken met je team natuurlijk heel belangrijk. Daarom draait Archery Tag, of Arrow Battle, helemaal om teambuilding!

Over Archery Tag
boogschieten, bedrijfsuitje, almere, fun forest
pijlen, boogschieten, fun forest
maskers, boogschieten, fun forest
personeelsfeest, fun forest

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. ๐Ÿงก

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. ๐Ÿงก Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!