Fun Forest Almere

Kom jij ook klimmen bij Fun Forest Almere? Je vindt ons klimbos aan de rand van Almere, op Stadslandsgoed de Kemphaan. Wij zijn niet alleen het enige klimpark in Flevoland, maar ook het langste ziplinepark van Nederland. Beleef een avontuur om nooit te vergeten!

Almere Uitzicht
Almere HP
Meisje eind4
Buitengewoon Lekker

Praktische informatie

Almere

Vandaag geopend tot 19:00

Openingstijden deze week
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag13:00 - 19:00
DonderdagGesloten
Vrijdag15:00 - 19:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag10:00 - 18:00
Contact & Adres

In Almere klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Almere is hèt zipline klimpark van Nederland! Beleef hier één van de leukste uitjes van Almere en omstreken! Een actief uitje in het klimbos van Almere duurt 2 tot 3 uur, afhankelijk van je ticket. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Almere mag klimmen. 👩‍👦 De 8 routes in dit grote klimpark lopen op in moeilijkheidsgraad. Zo beginnen de easy parcoursen op een hoogte van 2,5 meter en kan de echte durfal in het extreme parcours eindigen met een bungee jump en een vrije sprong van bijna 15 meter hoogte! 😮

In Almere klimmen

Op avontuur in ons klimbos

Fun Forest Almere is hèt zipline klimpark van Nederland! Hier beleef je één van de leukste en avontuurlijkste uitjes van Almere en omstreken! Een actief avontuur in het klimbos duurt meestal 3 uur. Met een klimbos mini ticket mag je 2 uur klimmen. Je mag bij ons komen klimmen als je minimaal 110cm lang bent. Jouw lengte (en leeftijd) bepaalt welke routes je in het klimbos van Almere allemaal mag klimmen. 👩‍👦 In totaal zijn er 8 parcoursen te vinden in dit grote klimpark en de routes lopen op in moeilijkheidsgraad. In de easy parcoursen begin je op 2,5 meter hoogte en kom je leuke obstakels tegen, zoals bruggetjes en netten. Ben je een echte durfal? Leef je dan uit in het extreme parcours! In deze route klim je tot zo'n 15 meter hoogte en kom je een bungee jump en vrije sprong tegen! 😮

Meer info over klimmen in Almere
Parcours FFAL-website-NL

Kom jij klimmen bij Fun Forest Almere?

Jij bent 100% zeker van jouw plekje door in een paar eenvoudige stappen jouw ticket te boeken!
Boek nu tickets voor Fun Forest Almere

Meer dan alleen een klimbos

Wat is er te doen bij Fun Forest Almere?

Share the fun!

Samen op avontuur

Kan jij geen genoeg krijgen van ons klimbos?

Klim onbeperkt!

Onze seizoenkaart is voor de echte klimfans. Met jouw seizoenkaart mag je onbeperkt klimmen. Je mag alle klimbossen een keertje testen, want je kan op alle Fun Forest locaties gebruik maken van je seizoenkaart. Dat maakt het klimmen nog leuker!

Ik wil onbeperkt klimmen!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!

Fun Forest Almere

Op avontuur in de natuur!

Ben jij al eens in ons klimbos op de Kemphaan geweest? Ons bos is niet alleen het enige klimpark van Flevoland, maar ook nog eens het langste zipline-park van Nederland.

Fun Forest Almere

Op avontuur in de natuur!

Ben jij al eens in ons klimbos op de Kemphaan geweest? Ons bos is niet alleen het enige klimpark van Flevoland, maar ook nog eens het langste zipline-park van Nederland. Natuurlijk organiseren wij ook andere activiteiten! Zo kunnen kinderfeestjes op zoek naar bananen en een schatkist. Wil je met je team langskomen in ons bos? Wij bieden ook teambuildingactiviteiten op maat.

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
  • Zipline liefhebbers opgelet! Wil jij de ultieme tokkelbaan beleving? Klim dan vooral parcours 6, deze route heeft een zipline van wel 160 meter!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien! Je kunt bij ons ook Archery Tag spelen, een gaaf spel met pijl en boog! Archery Tag combineert onderdelen van boogschieten, paintbal en trefbal.
  • Zipline liefhebbers opgelet! Kan jij niet genoeg krijgen van de wind in je haren terwijl je van de tokkelbaan af gaat? Kom dan vooral klimmen in ons bos. Al onze routes hebben een tokkelbaan, veel van onze parcoursen beginnen en eindigen ermee. Wil jij de ultieme tokkelbaan beleving? Klim dan vooral parcours 6, deze route heeft een zipline van wel 160 meter!
  • Party time! Je viert je feestje in ons klimbos al vanaf 6 jaar. Samen met je vrienden ga je op zoek naar bananen tussen de bomen. Die heb je nodig om aan het einde de schatkist te openen, spannend! Kinderen vanaf 130cm kunnen ook kiezen voor een feestje in de meer uitdagende parcoursen. Hierbij krijg je ook een uur extra klimtijd!
  • Leer je team beter kennen tijdens Expeditie Fun Forest. Los puzzels op, maak vuur en schiet met een katapult, onze Expeditie is van verschillende uitdagingen voorzien! Je kunt bij ons ook Archery Tag spelen, een gaaf spel met pijl en boog! Archery Tag combineert onderdelen van boogschieten, paintbal en trefbal. Heb jij een bepaald doel in gedachten voor de teambuilding? We denken graag met je mee!

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡

Onze sociale missie

Iedereen is welkom!

Wist je dat een uitje bij Fun Forest niet alleen om plezier gaat? Wij zijn een sociale onderneming, dit betekent dat wij jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een leuke en veilige leer- en werkplek bieden. 🧡 Wanneer je jouw uitje in ons bos organiseert, help je mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Je werkt mee aan onze impact, want zonder groepsuitjes kunnen onze medewerkers nooit al hun leerdoelen behalen.

Over onze missie
Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands

4.5
Gebaseerd op 444 beoordelingen
powered by Google
Jeroen SchimmelJeroen Schimmel
10:10 02 Jun 24
De parkours zijn leuk en uitdagend aangelegd en ook voor de wat mindere klimmers heel goed te doen. Door de grote van het park loop je niet snel op een kluitje en kun je op je eigen tempo door klimmen. Wat niet overal zo is.
orhan Celikelorhan Celikel
09:56 26 May 24
Yvonne KerkhoffYvonne Kerkhoff
15:45 25 May 24
Tijs TobiasTijs Tobias
18:15 23 May 24
achie asrufachie asruf
19:37 19 May 24
Fleur NorderFleur Norder
07:17 17 May 24
Klimmen was erg leuk! Het vrouwelijk personeel was niet bepaald vriendelijk (vooral een hoog blonde meid erg chagrijnig en onvriendelijk) of straalde uit dat ze plezier in hun werk hadden. Om deze reden komen we hier nooit meer maar gaan we liever naar een ander klimbos
Marjan De GrootMarjan De Groot
08:30 16 May 24
We gaan niet meer in het restaurant zitten. Je wordt er gewoon niet geholpen. Andere keer een punt cheesecake genomen voor 5,50 euro. Piepklein en oudbakken.Het bos is super om te lopen. Mooi aangelegd en lekker groot.
Melissa de BoerMelissa de Boer
05:01 16 May 24
Supergaaf klimbos! Erg leuke afwisseling van ziplines en klimmen. Aanrader!
Rishi RamsoekhRishi Ramsoekh
14:10 14 May 24
Leuke plek om te klimmen echter de horeca ernaast is matig te noemen.
Rishi RamsoekhRishi Ramsoekh
13:07 13 May 24
Philippe AbbingPhilippe Abbing
20:05 12 May 24
Leuke routes. Maar ook best uitdagend. En als er wat gebeurt zijn er wel wat rode helmen... maar eigenlijk te weinig
Mariska van 't landMariska van 't land
17:26 12 May 24
Wingson ThijsenWingson Thijsen
08:21 12 May 24
Geweldige klimpark met super veel ziplines.De kinderen vonden het geweldig.Sinds dit jaar hebben ze ook seizoenskaarten, na drie keer heb je het er al uit en ze hebben 4 klimparken in Nederland waar je naartoe kan gaan.
Sophia KenterSophia Kenter
06:44 10 May 24
Met 3 kinderen, 9,13 en 15 jaar een geweldige dag gehad. Ondanks de hele dag regen. Instructies prima, hulp stond onderweg en iedereen vriendelijk. Gezellig café. Fijne lange parcours, vooral parcours 7 was een hit.
Michel LemmenMichel Lemmen
05:10 07 May 24
Met 3 kinderen wezen klimmen. Bij meerdere klimbossen geweest, wij hebben een leuke middag gehad, goede uitleg en leuke uitdagende parcours.
EmkeEmke
12:24 30 Apr 24
Ziet er heel leuk uit, vol uitdagingen voor jong en oud.
SkieSkie
13:30 28 Apr 24
Het is een mooie plek voor een klimbos, de bomen en struiken groeien daadwerkelijk om het parcours heen. Het enige minpuntje is dat de obstakels moeilijker hadden gemogen en bij veel tokkel banen zijn de kabels niet strak genoeg waarbij je moeite hebt om aan de overkant te komen.
Aarifa MohamedAarifa Mohamed
06:34 25 Apr 24
Fun Forest biedt voldoende uitdaging en terwijl de kids grotere klimmen kon ik met de peuter een wandeling doen. Erg mooi natuur zo vlakbij Almere stad. We gaan er vaker heen. Hele fijne begeleiders met veel geduld voor de kids.
Florian V.D.Florian V.D.
19:05 17 Apr 24
Lou JudyLou Judy
05:40 17 Apr 24
Ans Gosman-PlaumAns Gosman-Plaum
17:37 01 Apr 24
Robert BancsóRobert Bancsó
18:49 29 Mar 24
Ik was er met mijn dochters van 6 en 7. We kregen goede instructie en werden goed geholpen toen we vast zaten. Alle materialen en parcours netjes. Aanrader deze locatie. Vriendelijk personeel btw.
jokeleever leeverjokeleever leever
07:59 25 Mar 24
Henk MHenk M
19:54 18 Mar 24
Ronald van DierenRonald van Dieren
19:09 03 Mar 24
Christophe DuhamelChristophe Duhamel
16:36 22 Dec 23
LC RLC R
11:08 02 Nov 23
Leuke begeleiding, tof parcours
NeoLovesFootNeoLovesFoot
11:53 25 Oct 23
Leuk veel te doen goede uitleg en iedereen is vriendelijk
Ivo den HertogIvo den Hertog
21:48 14 Oct 23
Jan IjkemaJan Ijkema
14:08 05 Sep 23
Top instructie voordat je er op uit kan8 banen en van makkelijk tot moeilijk en erg moeilijk met vrije val baan 8
Wat een mooi klimbos! Voor zowel de klimmers als de toeschouwers. We hadden een hele leuke instructuur, die goed uitlegde en alles met een lach op zijn gezicht deed. Mijn dochter had wat angst bij de vrije val, maar met engelengeduld van een andere instructrice toch gesprongen. Mijn man en ik hebben met een salade en stukje appeltaart lekker in het zonnetje gezeten. Enige kleine minpuntje, maar niets om voor thuis te blijven, is dat sommige ziplines net niet schuin genoeg zijn en dan moet je even werken. Lukt het niet dat trekken ze je met een touw terug.Je kan hier makkelijk 5 uur klimmen, zonder hetzelfde parcours nog een keer te doen.
A. TehrA. Tehr
07:47 15 Aug 23
Heel leuke activiteit voor kinderen. Parken gratis. Zie informatie en foto's. Aanrader
Life ArtistLife Artist
15:56 01 Jun 22
Super spannend en leuk voor de kids. 5 jarige vond het soms nog wat eng maar heeft toch doorgepakt. 8 jarige had het vanaf het begin reuze naar haar zin. Eerst geoefend bij het lage parcours en toen naar de hogere.Goede uitleg gekregen en achteraf nog even lekker wat gedronken en ijsje gegeten bij het restaurantje die er ook is.Topdag gehad!
js_loader
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!