Partners

Wij werken met een aantal partijen waar wij heel trots op zijn. Samen zetten wij van alles neer, van mini-festivals tot acties voor donateurs. Deze partners werken met ons samen op verschillende gebieden en ieder partnership is uniek. Wij maken graag tijd vrij voor de vernieuwing en verbetering van samenwerkingen met onze partners.

WWF

Samen met het WWF zetten wij ieder jaar weer een aantal acties neer voor hun Ranger-ledenprogramma. Dit is een combinatie van een korting voor leden op lange termijn en een keer per jaar een evenement voor Rangers. In de zomer toveren wij één van onze parken om tot WWF Ranger feestlocatie. Op deze Rangerdag mogen Rangers met hun hele familie langs komen en hebben wij, naast klimmen, ook een heleboel andere leuke activiteiten zoals spelletjes, workshops over dieren, een speurtocht en een springkussen. Naast deze ledendag krijgen alle leden van de WWF Rangerclub het hele jaar door 20% korting op hun tickets bij Fun Forest.

Bever

Ook met Bever hebben zetten wij jaarlijks een combinatie van leuke acties en evenementen neer. Deze zijn te gebruiken en bezoeken door alle vaste klanten, of "buitenvrienden", van Bever. In Amsterdam organiseren wij nu voor het tweede jaar het klim- en muziekevenement "Bandjes in het Bos". Hier kunnen buitenmensen voor een dag heerlijk klimmen en genieten van muziek in de buitenlucht. Bever Buitenvrienden genieten naast deze exclusieve evenementen ook van 20% korting op hun tickets bij Fun Forest.

Een partnership voor jou

Wij bieden op maat gemaakte partnerships. Ben je op zoek naar een partner voor een kick-off, bedrijfsfeest, bootcamp, campagne, teambuilding of iets anders? Neem dan contact op met ons marketingteam om alle mogelijkheden door te spreken en te kijken welke aanpak het beste bij jou past. Je kan ons bereiken door te mailen naar marketing@funforest.nl.

 

Onze partners

Ben je benieuwd met wie wij allemaal nog meer samenwerken? We hebben een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Tickets
Tickets Bestel ze hier direct!