Bever Buitenpret

klimmen, fun forest venlo
klimmen, vaderdag, fun forest
Fun Forest klimmen groep Schoolreisje klimbos
  • Zondag 29 september
  • Van 10:00 tot 16:00 uur
  • Inschrijving klimbos en een kruidenwandeling

Schrijf je nu in! Via deze link kun je je aanmelden voor het klimmen en de kruidenwandeling tijdens Buitenpret. Kom met het hele gezin klimmen in onze parcours of maak jouw eigen kruidenolie onder begeleiding van een gids. Wil jij verzekerd zijn van een plek? Boek snel je tickets!

Bever Buitenpret

logo bever, fun forest

Tijdens Buitenpret zijn er verschillende activiteiten te beleven, waaronder het klimmen bij Fun Forest en de kruidenwandeling van Staatsbosbeheer. Reserveer via deze pagina jouw plekje(s) voor deze twee activiteiten, zodat je zeker bent dat je mee kunt doen. Voor deze twee activiteiten hebben we namelijk een maximaal aantal inschrijvingen. Vol = vol. Wil jij zeker zijn van een plek? Boek snel je tickets met de speciale Bever code!

Indien je zowel wilt klimmen als de kruidenwandeling wilt doen, dienen er 2 reserveringen gemaakt te worden.

vrouw, zipline, fun forest
high five, zipline, fun forest
Klimmen Fun Forest Almere Monkey Trail Kinderen klimbos klimpark

Klimmen bij Klimbos Fun Forest

Klimbos Fun Forest Almere

 

Kom klimmen in ons klimbos! Met onze Bever Buitenpret Klimkaart heb je toegang tot ons gehele klimbos, mits je voldoet aan de minimum lengte voor het parcours (1,20 meter). Benieuwd naar onze parcours? Kijk even hier!

Let op! Tijdens het boeken van je kaarten, selecteer je een starttijd. Je moet altijd 20 minuten vóór je starttijd aanwezig zijn in verband met de aanmelding aan de kassa. De starttijd is de tijd wanneer je begint met de kliminstructie & het klimmen. De activiteit duurt ongeveer 60 minuten inclusief instructie.

NB: Het bedrag in het venster hieronder is voor ons niet van toepassing. Zodra de kortingscode is ingevuld vervallen alle kosten.

Kruidenwandeling door Staatsbosbeheer

Tijdens de kruidenwandeling ga je op pad met een gids van Staatsbosbeheer. Tijdens de wandeling verzamel je kruiden voor jouw eigen olie. De gids van Staatsbosbeheer kan je alles vertellen over de werking van de kruiden en waarom deze goed bij jou kunnen passen. Na de wandeling mag je jouw zelfgemaakte olie mee naar huis nemen. Deze activiteit duurt ongeveer 30 minuten.

NB: Het bedrag in het venster hieronder is voor ons niet van toepassing. Zodra de kortingscode is ingevuld vervallen alle kosten.

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!
Kunnen we je helpen? Onze klantenservice staat voor je klaar!