Duurzaam bedrijfsuitje Rotterdam

Is jouw bedrijf toe aan een gezellig bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam. Bij ons is er van alles mogelijk. Ben je benieuwd naar wat je allemaal in ons bos kan beleven? Lees dan snel verder, want er is een hele hoop te doen!

Tattoos
WandelendeA
Gezellig
Barbecue

Je kunt de boom in!

Is jouw team toe aan een frisse neus? Zoeken jullie uitdaging en een dag vol actief en effectief samenwerken? Of willen jullie vergaderen in een inspirerende omgeving? Bij Fun Forest Rotterdam kan het allemaal. Je stelt je eigen bedrijfsuitje samen, zoals jij dat het liefste wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden en combinaties mogelijk. Lees snel door om meer te weten te komen over onze activiteiten!

Stel jouw bedrijfsuitje samen!

Benieuwd hou jouw uitje in het bos eruit kan zien? Bekijk deze video!

Youtube video frame 1

Zij gingen je voor

Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd! Zo geniet jij optimaal van je klimtijd!
Blokjes
High5
Hoofdplatform
Gezellig 1
Zipline

Klimmen in het klimbos

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje? Ga klimmen in ons klimbos! De buitenlucht is goed voor je gezondheid, vermindert stress en verbetert je humeur. Door de natuurbeleving en het avontuurlijke karakter voelt het niet als sporten, maar heb je vooral heel veel plezier. Toch gebruik je alle spieren die achter je computer geen kans krijgen. Na je korte instructie ga je met gordel en helm de boom in! Daar beleef je 3 uur lang een geweldig avontuur. Dit is het ultieme dagje uit. Je klimt samen met je collega's door het bos voor maar € 24,95 per persoon.

Expeditie Fun Forest

Spanning, avontuur en teambuilding. Zijn dit de drie woorden die jouw bedrijfsuitje omschrijven? Kies dan voor Expeditie Fun Forest. De activiteiten volgen elkaar in snel tempo op. Na het oplossen van de Toren van Hanoi ren je meteen door naar de katapult, om zo het andere team achter je te laten! Maar weet je die voorsprong ook te behouden, of halen ze je in? De activiteiten bestaan uit zowel denk- als doe opdrachten, dus of je nou mentaal of fysiek sterk bent, iedereen draagt iets bij aan de kracht van het team. Je boekt de twee uur durende Expeditie vanaf € 19,95 per persoon.

Eindspel
WandelendeA
Cryptex
Eindspel1
Puzzels
Katapult
Kanoën OF
Suppen Jeffrey
Tuin
Suppen 1 OF
Suppen OF
Kanos

Suppen en Kanoën

Naast ons klimpark in het bos, bieden wij ook activiteiten aan op de Kralingse plas. Ga lekker een middagje Suppen of Kanoën op het glinsterende water. Baan je een weg langs de zeilboten, neem vanuit je kano een kijkje bij het vogeleiland of SUP helemaal naar de andere kant van de plas. Huur bij ons je materialen en ga vervolgens alleen, met je groep of met onze instructeur het water op. We hebben sup-boards, kano's, kajaks en tweepersoons kano's, voor iedereen wat wils! We verhuren onze materialen vanaf €10 p.p.p.u.

Lunchen, borrelen, BBQ

Wil je graag ook eten en drinken bij jouw bedrijfsuitje bestellen? Wij bieden een breed assortiment aan maaltijden aan. Van verse broodjes en wraps voor de lunch tot pizza's en volledig geregelde barbecues om samen met jouw team van te genieten. Ben je benieuwd welke arrangementen er allemaal mogelijk zijn? Neem dan contact op met de locatie door een mail te sturen naar rotterdam@funforest.nl

Barbecue
Appeltaart
Pizza

Zie jij zo'n duurzaam uitje wel zitten?

Neem contact op!

Kies hier de manier waarop jij het liefste contact opneemt.

Vul een formulier in Stuur een e-mail Bel ons
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!