Coördinator Veiligheid & Onderhoud

 • Locatie: In het bos, op kantoor en thuis
 • Uren: 32 - 40 per week 
 • Salaris: € 3.000 - 3.750 p.m. (o.b.v. 40 uur)

Zorg jij als onze nieuwe coördinator Veiligheid & Onderhoud ervoor dat onze klimparken naast leuk ook altijd veilig zijn? Signaleer je uitdagingen op tijd en draag je actief oplossingen aan? En weet je ook het hoofd koel te houden als het een keer spannend wordt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe zien wij de rol coördinator Veiligheid & Onderhoud?

Als coördinator Veiligheid & Onderhoud weet je niet alleen de grote lijnen in de gaten gehouden, maar ook de aandachtspunten per locatie. Dit geeft een mooie afwisseling in het werk: veelal is dit organisatorisch vanuit kantoor of huis, maar daarnaast bezoek je geregeld onze verschillende locaties. Tijdens je bezoeken doe je bijvoorbeeld een fysieke controle van de klimparcoursen of andere activiteiten en breng je de leidinggevende op de hoogte van nieuwe of gewijzigde veiligheidsprocedures. Ook helpen fysieke bezoeken om de actuele aandachtspunten beter te inventariseren en te begrijpen, zodat hier de nodige actie op ondernomen kan worden.

Je bent dagelijks bezig met het opstarten, bewaken en bijsturen van veiligheidsprogramma’s, -beleid en -processen. Jij neemt hiervoor de kwaliteiten mee van een veiligheidsdeskundige. Jij bent een ster in het opstellen van procedures, maar jij kan ook vooral je hoofd koel houden en adequaat reageren als er een incident is gebeurt.

Voor onze onderhoudsmedewerkers neem jij de verantwoordelijkheid van een werkvoorbereider op je. De onderhoudsmedewerkers zijn onder jouw leiding constant bezig om de veiligheid en gastbeleving te vergroten. Jij zorgt dat zij voldoende getraind zijn om de werkzaamheden uit te voeren, door middel van interne en externe opleidingen. Om het onderhoud in goede banen te leiden dient de lokale en landelijke voorraad constant voldoende te zijn om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Hiervoor is goed contact met de lokale onderhoudsteams essentieel en kan jij bestellingen plaatsen en waar nodig zorgen dat deze over de locaties worden verspreid.

Jij voelt je thuis in een dynamische werkomgeving en je kan na een inwerkperiode zelfsturend werken binnen het team Veiligheid & Onderhoud. Je weet je aandachtspunten over te brengen aan een jong team en je combineert graag het administratieve werk met het werk buiten.

Dit bieden wij jou:

 • Je vindt een plek in een Social Enterprise met een mooie missie en serieuze groeiambities.
 • Een cultuur waar jezelf zijn wordt verwelkomd, een divers team is voor jou ook een ingrediënt voor een prettige werkomgeving.
 • Een werkplek met een relaxte werksfeer midden in het bos. Er is dus altijd genoeg frisse lucht en ruimte om lekker je benen te strekken. Het is mogelijk om in overleg flexibel te werken in Amsterdam, Rotterdam, Venlo en Almere en deels thuis.
 • Een marktconform salaris evenredig aan jouw ervaring in een loonhuis dat perspectief biedt voor groei. Salaris indicatie: €3000 - €3750 p.m. (op basis van 40 uur)
 • Een contract voor 32 – 40 uur voor 12 maanden met uitzicht op verlenging.
 • Een ruimhartige pensioenregeling en passend persoonlijk opleidingsbudget.
 • Een reiskostenvergoeding, mobiliteitsbudget of auto van de zaak – in overleg.

Dit kan jij ons bieden:

 • In je loopbaan heb jij bewezen dat je veiligheidsprogramma’s kan monitoren en optimaliseren.
 • Je hebt kennis van de relevante wet- en regelgeving zoals de Europese klimbossen norm EN-15567, VCA, het arbobeleid en de Algemene verordening gegevensbescherming.
 • Kennis over de bouw van klimparcoursen en/of andere buitensport activiteiten is een pré.
 • Je bent in staat om de veiligheid en netheid van onze parken te waarborgen, bijvoorbeeld door een kloppend calamiteitenplan en de coördinatie van BHV’ers.
 • Bij calamiteiten schiet jij niet in de stress, maar hou je een koel hoofd en kan je de leiding nemen en het team gerust stellen.
 • Je vind het leuk om contact te houden met verschillende externe stakeholders zoals de gemeente, politie, brandweer en partijen op het gebied van inspectie.
 • Samenwerken valt je makkelijk en je weet belangrijke deadlines voor uitstaande veiligheidsissues te bewaken.

Dit vinden wij belangrijk om de functie tot een succes te maken:

 • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring
 • Je bent in het bezit van een HBO en/of WO diploma. Een afgeronde opleiding in de richting van Integrale – of Hogere Veiligheidskunde is een pré maar geen vereiste.
 • In verband met fysieke bezoeken aan de diverse locaties: in bezit van rijbewijs B en een auto.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een pré.

Welkom in ons bos!

Fun Forest is een snelgroeiende sociale onderneming met een missie: samen plezier en groei beleven door een avontuur in de natuur. Jong en oud gaan bij ons de bomen in om op een speelse wijze hun grenzen te verleggen en in verbinding te komen met de natuur.

Wij zijn een bedrijf met een jong team wat inclusie omarmt. We behoren tot één van de grootste outdoor-organisaties van Nederland. Sinds onze start in 2007 zijn wij uitgegroeid naar vier locaties in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo. Wij hebben net onze 5e locatie geopend: de wereldprimeur Spider City! Samen met jou groeit onze organisatie door naar nog meer locaties in het hele land.

Sinds 2016 is ook onze sociale impact hard aan het groeien. Wij creëren waardevol werk voor jongeren die bij ons weer in hun kracht komen te staan. Daarnaast zetten wij ons ook in voor kinderen die te kampen hebben met armoede of eenzaamheid.

Binnen Fun Forest werken wij volgens onze 5 kernwaarden: Groei, Plezier, Samen, Respect  en Veiligheid. Een randvoorwaarde hiervoor is veiligheid. Veiligheid voor onze bezoekers en medewerkers. Als landelijk coördinator Veiligheid en Onderhoud draag jij zorg voor een juiste uitwerking en uitvoer van alle veiligheids- en onderhoudsprocessen binnen de locaties en activiteiten van Fun Forest.

Solliciteer direct!

Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Voor de juiste persoon nemen wij graag de tijd. Twijfel niet en stuur meteen een motivatiebrief met je CV naar davidbalhuizen@funforest.nl. Wij streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk te beantwoorden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling