Cadeaubonnen

Zoek jij een bijzonder cadeau om te geven? Maak dan iemand blij met een cadeaubon voor ons klimbos. 🎁 Of je deze bon krijgt voor je verjaardag of gewoon zomaar, het is altijd een feestje om een belevenis als cadeau te krijgen. Hier lees je alles over dit bijzondere cadeau!

schoolreisje, amsterdam, klimmen, fun forest
vrouw, klimmen, fun forest
jongen, klimmen, fun forest

Geef een dagje klimmen cadeau! 

Fun Forest Cadeaubon

Wij hebben het perfecte cadeau voor liefhebbers van de natuur: een Fun Forest cadeaubon! Hiermee geef jij een actieve belevenis in ons bos cadeau. Wij hebben vier klimbossen, verspreid door heel Nederland. Je hoeft dus nooit ver te reizen. Wie ga jij blij maken met dit unieke cadeau?

Geef een dagje klimmen cadeau! 

Fun Forest Cadeaubon

Valt er iets te vieren? Is een vriend binnenkort jarig of komen de feestdagen er weer aan? Kies dan voor een uniek en actief cadeau: een avontuur in de natuur! De Fun Forest cadeaubon is het perfecte cadeau voor liefhebbers van de natuur. Wij hebben vier klimbossen, verspreid door heel Nederland. Je hoeft dus nooit ver te reizen. Wie ga jij blij maken met dit unieke cadeau?

Maak hier je keuze:

Een avontuur voor iedereen

Welke Cadeaubon kies jij?

Wij hebben verschillende soorten cadeaubonnen. Door de ruime keuze is er altijd eentje die bij je past. Heb jij het perfecte cadeau gevonden? Selecteer de gewenste cadeaubon, vul je gegevens in en betaal via iDeal. Hij zal automatisch per mail verstuurd worden in in je inbox verschijnen. De cadeaubon is na aanschaf twee jaar geldig.

Een avontuur voor iedereen

Welke Cadeaubon kies jij?

Wij hebben verschillende soorten cadeaubonnen, kijk maar in de lijst hiernaast! Door de ruime keuze is er altijd eentje die bij je past. Heb jij het perfecte cadeau gevonden? Top, tijd om deze aan te schaffen!

Selecteer de gewenste cadeaubon, vul je gegevens in en betaal via iDeal. Hierna wordt hij per mail verzonden en zie jij hem vanzelf in je inbox verschijnen. De cadeaubon is na aanschaf twee jaar geldig.

banner, cadeaubon, fun forest
kinderen, klimmen, fun forest
klimparcours, jongen, fun forest
fun forest, klimmen
kind, klimmen, fun forest
klimmen, groepen, amsterdam, fun forest

Heb jij een cadeaubon gekregen?

Zo lever je hem in!

Dus jij hebt een avontuur in de natuur cadeau gekregen? Dat is wel een vreugde dansje waard! Er staat jou namelijk een geweldige dag te wachten. Je kan de cadeaubon inleveren bij het boeken van jouw klimuitje. Vul de code op jouw cadeaubon in bij het kopje 'Kortingscode of tegoedbon' tijdens het boeken. Na het afronden van de boeking, ben jij klaar voor je avontuur. Veel plezier!

Heb jij een cadeaubon gekregen?

Zo lever je hem in!

Dus jij hebt een avontuur in de natuur cadeau gekregen? Dat is wel een vreugde dansje waard! Er staat jou namelijk een geweldige dag te wachten. Je kan de cadeaubon inleveren bij het boeken van jouw klimuitje. Vul de code op jouw cadeaubon in bij het kopje 'Kortingscode of tegoedbon' tijdens het boeken. Belangrijk is dat je bij het boeken hetzelfde product en dezelfde locatie selecteert als er op je cadeaubon staat. Na het afronden van de boeking, ben jij klaar voor je avontuur. Veel plezier!

Boek hier jouw avontuur
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!