BOSS Kitchen Amsterdam

pizza, boss kitchen amsterdam, fun forest
boss kiosk amsterdam, fun forest
bbq, boss kitchen amsterdam, fun forest
 • Fairchain Koffie
 • Vers belegde broodjes
 • Huisgemaakte appeltaart
 • Pannekoeken

Eten & drinken in ons bos

Zoek je een plek in de stadse natuur waar je onder het genot van een hapje en een drankje even weg komt uit dagelijkse sleur? Dan ben je bij onze Boss Kitchen helemaal aan het juiste adres. Van koffie met een stukje appeltaart op een zondagmiddag tot barbecues voor 100 man, bij ons is niets te gek!

Vers en Fairchain

Bij onze Boss Kitchen kan je terecht voor een kopje koffie/thee, een flesje frisdrank/water en een lekker snack voor tussendoor. Op het terras kun je plaatsnemen voor een lekkere en gezonde lunch. Wij werken zo veel mogelijk met verse, biologische en fairtrade producten. Onze koffie is zelfs fairchain!

Fairchain koffie

Met de koffie van Moyee

Barbecue

Voor grote groepen te reserveren

Biologisch

Wij gebruiken zo veel mogelijk biologisch

Boss Kitchen Horeca Restaurant Kiosk
boss kitchen amsterdam, fun forest
boss bbq amsterdam, fun forest

Onze sociale keuken

In onze Boss Kitchen worden heerlijke maaltijden speciaal voor jou bereid met liefde en aandacht. Onze producten zijn altijd vers en biologisch. Dit maakt jouw broodje, pannenkoek of koffie nog lekkerder. Proef maar, want je merkt het echt!

Samen werken we hard aan onze sociale missie: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer in hun kracht zetten. Dit doen wij met onze Fun Forest Foundation door deze mensen een plek binnen ons bedrijf te geven, waar ze kunnen leren en groeien. Ook in de keuken vind je onze participanten. Samen met een coach leren zij hoe ze jou aan de kiosk het beste kunnen helpen en hoe ze in de keuken te werk moeten gaan. Zo helpt jouw heerlijke broodje ons om levens te veranderen!

Menukaart

 • Fairchain koffie
 • Huisgemaakte appeltaart
 • Verse smoothies
 • Broodjes & wraps
 • Warme Tosti's
 • Verse Pizza's
 • Coole IJsjes
 • Pannenkoeken

   Klik hier voor de volledige menukaart   

bbq, boss kitchen amsterdam, fun forest
appeltaart, boss kitchen amsterdam, fun forest
pizza, boss kitchen amsterdam, fun forest

Praktische info

Plan je bezoek

Deze maand

Openingstijden

Route

Na de toespraak van 14 december hebben wij besloten om ons klimbos te sluiten. 

Naar aanleiding van de toespraak van 14 december hebben we helaas de moeilijke beslissing moeten nemen om landelijk de 4 klimbossen te sluiten. Uiteraard is dit enorm jammer, maar voor nu is dit de beste beslissing om het aantal reisbewegingen en contactmomenten verder te minimaliseren. Voor meer informatie over de annulering van het Kerstklimmen klik je hier.

Hopelijk zien we je in 2021! Tot dan en blijf gezond. 🧡

 

Bekijk hier onze openingstijden voor het hele jaar.

Fun Forest behoudt zich het recht het klimpark eerder te sluiten.

 

Auto

Neem op de A10 de afslag Buitenveldert of Oud Zuid. Sla linksaf om de Amstelveenseweg te volgen voor een kilometer en neem de afslag naar de Bosbaanweg.

OV

Neem vanaf Station Amsterdam Zuid bus 348 (ri. Uithoorn Busstation) of 358 (ri. Kudelstaart Bilderdammerweg) en stap uit op de halte Van Nijenrodeweg. Loop richting de kruising Bosbaanweg en sla daar linksaf.

Blog

Een avontuurlijke dagje uit