Wij werken samen met Bever aan een duurzaam klimbos!

1 november 2022

Yes, we breiden onze samenwerking met Bever verder uit! Samen zoeken we dit jaar uit hoe we ons klimbos nog duurzamer kunnen maken. We gebruikten sinds kort gerecyclede schoenen, die door Bever ingezameld, gekeurd en gerepareerd worden. Ook hebben we contact om medewerkers uit ons bos, met een afstand tot de arbeidsmarkt, door te laten groeien naar een meer permanente plek op de Bever werkvloer.

Je kent onze samenwerking misschien nog wel van ons festival 'Bandjes in het Bos'. We werken natuurlijk al langer samen met Bever, maar omdat we allebei zo veel van buiten houden en veel dezelfde waarden nastreven, leek het ons tijd voor een diepere samenwerking!

Hiermee willen we onze liefde voor de natuur en buiten zijn verder verspreiden. Eropuit gaan in de natuur is belangrijk. Buiten ben je op je best, want van frisse licht wordt je gelukkiger, rustiger en creatiever.

“Wij zijn ervan overtuigd dat het hierbij van belang is de juiste kleding en schoeisel te dragen, waar de samenwerking met Bever bij komt kijken. Bever is expert op het gebied van de beste buitenproducten, Fun Forest is pro-gebruiker en de ultieme buitenmens.” aldus David Balhuizen, onze Forest Chief.

Op de foto: Renaldo, parkmanager van Fun Forest Rotterdam, met de tweedehands schoenen van Bever.

Bever wil in 2030 CO2 neutraal zijn. Dit doen zijn door het aanbieden van duurzame materialen, merken en verpakkingen en zich in te zetten om de natuur te beschermen. Ook geeft Bever gebruikte spullen zoveel mogelijk een tweede leven en repareren zij producten liever dan een nieuw product te moeten kopen, met het unieke recycling programma van Bever. Om bij te dragen aan dit circulaire programma, maken wij sinds kort gebruik van schoenen die door een klein mankement niet meer verkocht kunnen worden of tweedehands zijn ingeleverd, maar nog goed genoeg zijn om te dragen. Deze keurt en repareert Bever, waarna wij de schoenen in gebruik nemen. Hiermee maken we samen een stap naar het langer gebruiken van goede producten, gaan we bewuster om met de natuur en gaan we onnodige verspilling van materiaal tegen.

Ons klimbos zet zich al jaren in om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen te bieden. We geven deze jonge mensen een leer- of werkplek in ons team en helpen ze om hierna door te groeien naar een plek op de arbeidsmarkt. Als toevoeging hierop, helpt Bever ons door plekken op de werkvloer in een van de veertig winkels of op het hoofdkantoor beschikbaar te maken. Hierdoor creëren we samen nieuwe kansen voor onze medewerkers, die zo stap voor stap terugkeren naar de arbeidsmarkt.

"We willen jongeren een makkelijke ingang bieden om door te kunnen stromen. Zo hebben ze een langer perspectief en helpen we deze groep door het creëren van doorgroeikansen die ze eigenlijk vanzelfsprekend zouden verdienen. Samen met Fun Forest kijken we welke vaardigheden benodigd zijn voor verschillende rollen zodat we ze in het gehele traject kunnen begeleiden." aldus Marjolein Vendrig, Marketingdirecteur bij Bever.

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!