Wij werken samen met Bever aan een duurzaam klimbos!

1 november 2022

Yes, we breiden onze samenwerking met Bever verder uit! Samen zoeken we dit jaar uit hoe we ons klimbos nog duurzamer kunnen maken. We gebruikten sinds kort gerecyclede schoenen, die door Bever ingezameld en gerepareerd worden. Ook hebben we contact om medewerkers uit ons bos, met een afstand tot de arbeidsmarkt, door te laten groeien naar een meer permanente plek op de Bever werkvloer.

Je kent onze samenwerking misschien nog wel van ons festival 'Bandjes in het Bos'. We werken natuurlijk al langer samen met Bever, maar omdat we allebei zo veel van buiten houden en veel dezelfde waarden nastreven, leek het ons tijd voor een diepere samenwerking!

Hiermee willen we onze liefde voor de natuur en buiten zijn verder verspreiden. Eropuit gaan in de natuur is belangrijk. Buiten ben je op je best, want van frisse licht wordt je gelukkiger, rustiger en creatiever.

“Wij zijn ervan overtuigd dat het hierbij van belang is de juiste kleding en schoeisel te dragen, waar de samenwerking met Bever bij komt kijken. Bever is expert op het gebied van de beste buitenproducten, Fun Forest is pro-gebruiker en de ultieme buitenmens.” aldus David Balhuizen, onze Forest Chief.

Wij werken samen met Bever aan een duurzaam klimbos!

Op de foto: Renaldo met de tweedehands schoenen van Bever.

Bever wil in 2030 CO2 neutraal zijn. Dit doen zij door het aanbieden van duurzame materialen, merken en verpakkingen en zich in te zetten om de natuur te beschermen. Ook geeft Bever gebruikte spullen zoveel mogelijk een tweede leven en repareren zij producten liever dan een nieuw product te moeten kopen, met het unieke recycling programma van Bever. Om bij te dragen aan dit circulaire programma, maken wij sinds kort gebruik van schoenen die door een klein mankement niet meer verkocht kunnen worden of tweedehands zijn ingeleverd, maar nog goed genoeg zijn om te dragen. Deze schoenen repareert Bever, waarna wij ze in gebruik nemen. Hiermee maken we samen een stap naar het langer gebruiken van goede producten, gaan we bewuster om met de natuur en gaan we onnodige verspilling van materiaal tegen.

Ons klimbos zet zich al jaren in om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt meer kansen te bieden. We geven deze jonge mensen een leer- of werkplek in ons team en helpen ze om hierna door te groeien naar een plek op de arbeidsmarkt. Als toevoeging hierop, helpt Bever ons door plekken op de werkvloer in een van de veertig winkels of op het hoofdkantoor beschikbaar te maken. Hierdoor creëren we samen nieuwe kansen voor onze medewerkers, die zo stap voor stap terugkeren naar de arbeidsmarkt.

"We willen jongeren een makkelijke ingang bieden om door te kunnen stromen. Zo hebben ze een langer perspectief en helpen we deze groep door het creëren van doorgroeikansen die ze eigenlijk vanzelfsprekend zouden verdienen. Samen met Fun Forest kijken we welke vaardigheden benodigd zijn voor verschillende rollen zodat we ze in het gehele traject kunnen begeleiden." aldus Marjolein Vendrig, Marketingdirecteur bij Bever.

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!