Bedrijfsuitje van het Erasmus MC

25 januari 2019
Labdag Erasmus MC Blog 1

Op 6 juni vond het jaarlijkse bedrijfsuitje van het Erasmus MC plaats. Op deze zonnige en ontzettend warme dag bleven zij dicht bij huis. Ze brachten de dag door bij Fun Forest Rotterdam aan de Kralingse Plas. Maurice vertelt…

Field Games

“Na een ontvangst met koffie en stroopwafels begonnen we met wat ludieke spelletjes op het gras. Hoogtepunt hierbij was het maken van een heuse katapult om een bal mee weg te schieten, richting de zonnende mensen verderop. Tussendoor konden we wat afkoelen door in het water te duiken of erin gegooid te worden.”

Het Klimbos

“Na de lunch gingen we verder met het klimparcours in het bos. De schaduw hielp gelukkig om de zon wat af te weren, en al gauw was iedereen in kleine groepjes aan het klimmen, klauteren en tokkelen. Alle parcours waren net even wat anders, met andere obstakels, ziplines en zelfs een vrije val om je te vermaken.”

De barbecue

“Na een heerlijke middag tussen de bomen was het hoog tijd voor de BBQ. Het eten en de koude biertjes waren heerlijk en uiteindelijk hebben we nog nagenoten op het strand. Organisatie van Fun Forest Rotterdam ontzettend bedankt voor de mooie dag!”

Dit vind je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kies nu jouw locatie!

Almere
  • Hèt klimbos van Flevoland
Tickets
Amsterdam
  • Uitdaging voor jong & oud
Tickets
Rotterdam
  • Klimmen en watersport
Tickets
Venlo
  • Unieke klimonderdelen
Tickets
Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!