Bedrijfsuitje van het Erasmus MC

25 januari 2019

Op 6 juni vond het jaarlijkse bedrijfsuitje van hetĀ Erasmus MC plaats. Op deze zonnige en ontzettend warme dag bleven zij dicht bijĀ huis. Ze brachten de dag door bij FunĀ Forest Rotterdam aan de Kralingse Plas. Maurice verteltā€¦

Field Games

“Na een ontvangst met koļ¬ƒe en stroopwafels begonnen we met wat ludieke spelletjes op het gras. Hoogtepunt hierbij was het maken van een heuse katapult om een bal mee weg te schieten, richting de zonnende mensen verderop. Tussendoor konden we wat afkoelen door in het water te duiken of erin gegooid te worden.”

Het Klimbos

“Na de lunch gingen we verder met het klimparcours in het bos. De schaduw hielp gelukkig om de zon wat af te weren, en al gauw was iedereen in kleine groepjes aan het klimmen, klauteren en tokkelen. Alle parcours waren net even wat anders, met andere obstakels, ziplines en zelfs een vrije val om je te vermaken.”

De barbecue

“Na een heerlijke middag tussen de bomen was het hoog tijd voor de BBQ. Het eten en de koude biertjes waren heerlijk en uiteindelijk hebben we nog nagenoten op het strand. Organisatie van Fun Forest Rotterdam ontzettend bedankt voor deĀ mooie dag!”

Dit vindt je vast ook leuk!

Gerelateerde berichten

Kom naar Fun Forest!

TrustScore 8.7

Fun Forest

Almere

Informatie

Fun Forest

Amsterdam

Informatie

Fun Forest

Rotterdam

Informatie

Fun Forest

Venlo

Informatie

Tickets
Tickets Bestel ze hier direct!