Bedrijfsuitje Almere

Forest Adventures Almere teambuilding spellen
bedrijfsuitje, fun forest almere
vuur maken, bedrijfsuitje, fun forest almere
  • Klimmen door de bomen
  • Expeditie op de grond
  • Vergaderen op locatie
  • Lunch, borrelen & BBQ

Met je collega's een dagje uit

Even lekker dat kantoor uit en de natuur in? Zoek je een dag vol actief en effectief samenwerken? Of willen je juist samen met je collega's de boom in om zo al jullie zorgen even te vergeten. Bij ons op de Kemphaan is er van alles mogelijk, van klimmen tot vergaderen.

Je kunt de boom in!

Wil jouw bedrijf er even een dagje tussenuit en zijn jouw collega's wel toe aan een dag tussen de bomen? Organiseer je bedrijfsuitje in ons bos! Bij ons ga je aan de slag met teambuilding en ben je sportief bezig in de buitenlucht terwijl je een heerlijke dag beleeft.

Buiten klimmen

In ons bos vergeet je even de drukte van kantoor.

Grondspellen

Onze expeditie combineert team-, doe- en denkwerk.

Horeca

Samen met onze buren, helemaal naar jouw wensen!

Bedrijfsuitje Klimbos Fun Forest klimmen voor volwassenen
Forest Adventures Almere Field Games teambuilding
Forest Adventures Almere teambuilding spellen
Forest Adventures Expeditie Fun Forest Almere
bedrijfsuitje, fun forest almere

Wat is er te doen?

Speciaal voor bedrijven zijn er verschillende avonturen te beleven in ons bos. Zo kun je met je collega's de boom in, maar kan je ook met beide benen op de grond blijven. Alle arrangementen draaien bij ons om samenwerken en vertrouwen. Wij bieden de volgende activiteiten aan:

  • Klimmen duurt 3 uur en is een unieke ervaring. Samen met je collega's ben je even weg van kantoor en ga je de boom in, waar je op hoogte een geweldig avontuur beleeft. In de boom werk je op nieuwe manieren samen en verleg je grenzen die je eerst niet kende.
  • Forest Adventures duurt 2 uur en vindt plaats op de grond. Tijdens deze activiteit worden jullie opgedeeld in groepen. Samen met jouw team ga je de strijd met elkaar aan om het avontuur te winnen. Jullie worden getest op denk-, doe- en teamwerk. Komt jouw team als winnaar uit de race?
  • Vergaderen wil je je bedrijfsuitje combineren met een unieke brainstormsessie of presentatie? Onze vergaderzaal is op verschillende manieren in te delen, met plek voor maximaal 20 personen. Door de prachtige fotomuur lijkt het net alsof je vergadert in het bos!
  • Horeca is bij te boeken bij een van onze partners. Zo geniet je bij Restaurant Buitengewoon Lekker van een heerlijke, verse biologische lunch en kan je bij Kip en Ei Restaurant Dubbel-Op terecht voor een heerlijk Barbecue-arrangement. In overleg stellen wij de beste combinatie voor jou samen.

Tarieven

€20,95

Minimaal 20 deelnemers
Vanaf 18 jaar

Klimmen

Informatie
€19,95

Minimaal 8 deelnemers
Vanaf 18 jaar

Forest Adventures

Informatie

Praktische info

Plan je bezoek

Openingstijden

Route

FAQ

Voor groepen vanaf 20 personen openen wij ons klimbos op aanvraag. Bestaat jouw groep uit minder dan 20 personen? Neem dan even contact op met onze klantenservice, misschien kunnen zij voor jullie toch nog een plekje vinden!

Wij zijn ieder weekend geopend. Richting de zomer gaan wij ook steeds vaker op weekdagen open. Kijk op deze pagina voor al onze openingstijden.

Vanaf A6
Neem afslag 5 (Almere-Stad) en sla vervolgens rechtsaf de Waterlandseweg op. Volg de borden "De Kemphaan". Het klimbos ligt achter het Buitencentrum.

Vanaf A27
Neem afslag 36 (Almere-Haven) en sla vervolgens linksaf de Waterlandseweg op. Volg de borden "De Kemphaan". Het klimbos ligt achter het Buitencentrum.

OV

Kunnen we buiten openingstijden een bedrijfsuitje organiseren?

Ja, dat kan! Vanaf 20 personen gaan we graag voor jullie open.

Ik weet nog niet hoeveel mensen er willen deelnemen, is dit een probleem?

We vragen wel naar een reële inschatting. 2 weken voor het geplande uitje vragen wij het definitieve aantal door te geven.

Kunnen we lunchen of dineren?

Die mogelijkheden zijn er zeker. Graag informeren we over het aanbod.

De weersvoorspellingen zijn slecht. Kan het ons uitje doorgaan?

Met regen kan er geklommen worden, dit is veilig. Als het weer te risicovol is neemt Fun Forest contact met jullie op. Verplaatsen (m.u.v. maatwerk) kan tot 24 uur van te voren. Annuleren conform voorwaarden.

Blog

Een avontuurlijke dagje uit