Bedrijfsleider Venlo

 • Locatie: Venlo
 • Parttime: 32 - 36 uur 
 • Salaris: € 2.400 - 3.070 p.m. 

Als bedrijfsleider in ons bos sta je geen moment stil. Je stuurt ons jonge team aan, bent verantwoordelijk voor een super sfeer en zorgt dat de dagen in ons klimbos soepel verlopen.

groep, evenement, fun forest

Welkom in ons bos!

Ben jij een enthousiast buitenmens? Heb je affiniteit met klimmen, natuur en sociaal ondernemen? Dan is Klimpark Fun Forest Venlo de plek om dit alles te combineren! We zoeken iemand die van aanpakken weet en het leuk vindt om leiding te geven aan een jong team. Samen met je collega’s van de andere Fun Forest locaties werk jij mee aan onze visie; een wereld waar mensen verbonden zijn door een avontuur in de natuur.

Avontuurlijke carrière

Fun Forest is een snelgroeiende sociale onderneming met een missie: samen groei en plezier beleven door een avontuur in de natuur. Jong en oud gaan bij ons de bomen in om op een speelse wijze hun grenzen te verleggen en in verbinding te komen met de natuur.

Wij zijn een bedrijf met een jong team wat inclusie omarmt. We behoren tot één van de grootste outdoor-organisaties van Nederland. Sinds onze start in 2007 zijn wij uitgegroeid naar vier locaties in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo. Dit jaar lanceren wij onze 5e locatie: de wereldprimeur Spider City!

Sinds 2016 is ook onze sociale impact hard aan het groeien. Wij creëren waardevol werk voor jongeren die bij ons weer in hun kracht komen te staan. Sinds twee jaar zetten wij ons ook in voor kinderen die te kampen hebben met armoede of eenzaamheid.

Bij Fun Forest zorgen we dat onze gasten (gezinnen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, scholen en bedrijfsuitjes) een geweldige ervaring beleven. Naast het klimmen bieden wij ook teambuildingsactiviteiten aan. Als bedrijfsleider zorg jij voor een gemotiveerd team, een veilige park en een goede planning, zodat alle gasten zich welkom voelen in ons bos.

Uitdagende functie

Als bedrijfsleider van het klimpark Venlo ben je een vitale schakel tussen onze gasten, het team en onze missie. Je zorgt ervoor dat onze gasten een onvergetelijke klimervaring beleven. In jouw functie stuur je het team (+- 25 oproepkrachten) aan, maak je de planning en zorg je dat het team zich verder kan ontwikkelen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle randvoorwaarden in orde zijn zodat het team optimaal kan presteren. Je bent naast het runnen van een commercieel klimpark ook verantwoordelijk voor het realiseren van onze maatschappelijke doelstellingen. Je denkt proactief mee over de verbetering van processen die bijdragen aan onze kwalitatieve en kwantitatieve doelen. Je houdt daarbij toezicht op de naleving van de vijf kernwaarden van Fun Forest; samen, veiligheid, fun, respect & groei.

Wekelijks heb je overleg met de horecaleidinggevende, trajectbegeleider en Operations Manager om er samen voor te zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

 

Wat jij ons kan bieden

 • Je bent ondernemend en gastvrij
 • Je bent organisatorisch sterk met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent representatief, stressbestendig, initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt gevoel voor planning en weet goed de prioriteiten te onderscheiden

 

 • Je bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken
 • Je houdt van buiten zijn en wil dit delen met zo veel mogelijk anderen
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Mbo+ of hbo werk- en denkniveau
 • In het weekend en in de vakantieperiode werken, is voor jou geen probleem!

Met jouw inzet, open houding, opmerkzaamheid en oog voor detail, heb je een voorbeeldfunctie voor de rest van de medewerkers. Op een drukke dag stroop je de mouwen op en knal je samen met het team op de werkvloer. Op een rustige dag houd je je bezig met kantoorwerkzaamheden. Je houdt je onder andere bezig met HR-zaken zoals werving en selectie, de planning en administratie. Daarnaast hou je de veiligheid in het bos in de gaten, herken je de kwaliteit van het team en zorg je bovenal voor een geweldige sfeer! Je kan snel schakelen tussen alle verschillende klusjes. Daarnaast zie je mogelijke problemen als een uitdaging om de juiste oplossing te vinden. Je bent creatief en oplossingsgericht in het verbeteren van bedrijfsprocessen. Verder ben je organisatorisch sterk en benader je je teamgenoten met compassie, rust en daadkracht.

Wat wij jou bieden

 • Een parttime contract voor 32-36 uur per week voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging;
 • Een marktconform salaris evenredig aan jouw ervaring in een loonhuis dat perspectief biedt voor groei. Salaris indicatie: €2.150 - €3.070 p.m. (op basis van 40 uur);
 • Een opleidingsbudget;
 • Een pensioenregeling;
 • Een bijzondere werkplek in het bos met een relaxte werksfeer;
 • Een unieke en sportieve werkomgeving met jonge en enthousiaste collega’s;
 • Werken bij een Social Enterprise met serieuze groeiambities;
 • Eigen werkplek met werktelefoon en laptop;
 • 50% korting voor jou en je vrienden of familie bij alle Fun Forest klimparken.
klimmen, groepen, amsterdam, fun forest

Solliciteer direct!

Zie jij deze uitdagende en veelzijdige job wel zitten? Twijfel niet en stuur meteen een motivatiebrief met je CV naar david@funforest.nl. Deze vacature staat zowel intern als extern open tot 18 december 2022, maar een succesvolle sollicitatie voor die tijd kan ervoor zorgen dat de vacature eerder wordt gesloten. Wij streven ernaar om alle reacties zo snel mogelijk te beantwoorden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

Deze browser wordt niet meer ondersteund, gelieve een moderne browser gebruiken.

(Chrome, Firefox, Edge)

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍
Oh jee, ons klimbos zit vandaag vol! 😮
Wil je toch graag op avontuur? Kies dan een andere datum of locatie.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl.10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
Tickets Bestel ze hier direct!