Coördinator Fun Forest Academy

 • Locatie: flexibel
 • Uren: 28 tot 32
 • Salaris: € 2500 - € 3500
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 1

Fun Forest zit in een enorme groei, we groeien in de omvang van onze teams, locaties en impact Jij weet als Fun Forest Academy coördinator ons opleidingsprogramma verder te ontwikkelen, te implementeren en te monitoren. Jij vertaalt het theoretisch voorwerk naar de realiteit. Je vind het leuk om verbindingen te maken tussen onderzoek, onderwijs en de praktijk en werkt graag in het sociale domein.

Wij hebben een missie!

Wij zijn een sociale onderneming met een missie: samen groei en plezier beleven door een avontuur in de natuur. Jong en oud gaan bij ons de bomen in om op een speelse wijze hun grenzen te verleggen en in verbinding te komen met de natuur.

We behoren tot één van de grootste outdoor-organisaties van Nederland. Sinds onze start in 2007 zijn wij uitgegroeid naar vier locaties in Amsterdam, Rotterdam, Almere en Venlo. Dit jaar lanceren wij onze 5e locatie: de wereldprimeur Spider City!

Sinds 2016 is ook onze sociale impact hard aan het groeien. Wij creëren waardevol werk voor jongeren die bij ons weer in hun kracht komen te staan. Ze vinden bij ons een plek waar ze gezien worden en onderdeel zijn van het team. Hiermee dragen we bij aan iets waar we in geloven: een inclusieve maatschappij die de waarde van iedereen erkent. We begeleiden deze jonge mensen in hun ontwikkeling en leiden hen intern op met ons uitgebreid aanbod aan opleidingen.

Ons opleidingsaanbod gaan we de komende tijd uitbreiden en koppelen aan de mbo-kwalificatiestructuur. Jij helpt ons deze groei in impact te realiseren door ons opleidingsprogramma naar een hoger niveau te tillen, onderwijs op maat te maken voor onze mensen en de methodiek – stapsgewijs- landelijk te implementeren.

Welkom in ons bos

Welkom in ons bos Fun Forest Netherlands

Hoe zien wij de rol van Academy coördinator?

Als Fun Forest Academy coördinator ben je onderdeel van het Impact team. Je werkt nauw samen met onze Impact Manager, trajectbegeleiders en het managementteam. Daarnaast hou je goed contact met onze buddy’s, zij zijn je ogen en oren op de werkvloer.

Samen met een ervaren onderwijs ontwerper gaan wij de Fun Forest Academy, ons intern onderwijsprogramma, vormgeven en koppelen aan de landelijke kwalificatiestructuur van het mbo. We willen onze medewerkers nog meer perspectief op de arbeidsmarkt bieden doordat ze bij ons (h)erkende praktijkervaringen, mbo-certificaten en diploma’s kunnen behalen. Jij weet het werk van de onderwijs ontwerper te vertalen in de realiteit.

Samen met de Impact Manager werk je aan de vernieuwing en verbetering van ons onderwijsprogramma. Wat betekent dit concreet? Je draagt oplossingen aan, durft keuzes te maken in opleidingsonderwerpen en stelt ons onderwijsmateriaal samen. Een opleiding volgen bij Fun Forest is niet alleen waardevol, maar ook bijzonder leuk.

Door jouw praktische en tactische inzet komt de Fun Forest Academy in heel Nederland bekend te staan als plek waar je (op je eigen tempo) tot bloei kan komen. Medewerkers die een opleiding hebben afgerond, willen we graag verder op weg helpen. Je onderhoudt met het team het maatschappelijke netwerk in de regio’s van Fun Forest.

Hierom voel jij je thuis in ons team (wat wij je bieden):

 • Je krijgt een plek bij een Social Enterprise met een mooie missie en serieuze groeiambities.
 • Een cultuur waar jezelf zijn wordt verwelkomd, een divers team is voor jou ook een ingrediënt voor een prettige werkomgeving.
 • Een werkplek bij ons op kantoor in het Amsterdamse of het Kralingse Bos met een relaxte werksfeer midden in het groen. Ook bezoek je regelmatig onze andere locaties en werk je flexibel in Almere of Venlo of van huis.
 • Een marktconform salaris evenredig aan jouw ervaring in een loonhuis dat perspectief biedt voor Salaris indicatie: € 2500 - € 3500 (op basis van 40 uur)
 • Een contract voor 28-32 uur voor 12 maanden met uitzicht op verlenging.
 • Een ruimhartige pensioensregeling en passend persoonlijk opleidingsbudget.
 • Een reiskostenvergoeding of mobiliteitsbudget.

De kwaliteiten die jij meebrengt (wat jij ons kan bieden):

 • In je loopbaan heb je bewezen dat je projecten zelfstandig kan leiden
 • Je bent in staat de groeistrategie van Fun Forest op het gebied van ontwikkelen te vertalen naar de realiteit
 • Je bewaakt de kwaliteit van onze opleidingen door deze te verbeteren en professioneel te monitoren
 • Je bent je bewust van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen en neemt deze mee in de ontwikkeling van ons opleidingsprogramma
 • Je geeft vorm en richting aan samenwerkingsverbanden met verschillende stakeholders, met name in en rond het onderwijs (focus MBO) en andere (sociale) werkgevers
 • Je hebt affiniteit met het mbo-onderwijs en/of het werken met kwetsbare doelgroepen
 • Je hebt bij voorkeur kennis van e-learning-tools en vind het leuk je hierin verder te verdiepen

Deze skills vinden wij belangrijk om de functie tot een succes te maken:

 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur in of met het mbo-onderwijs of bij een sociale partner of andere social onderneming)
 • Je bent in het bezit van een sociaal / maatschappelijke / onderwijskundige HBO en/of WO diploma, passend bij deze functie
 • Je bent organisatorisch sterk, nieuwsgierig, resultatengericht en relationeel sterk
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Beheersing van de Engelse taal is een pré.
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 2
Coördinator Fun Forest Academy
Klimmen Amsterdamse Bos Klimparcours Amsterdam 5

Solliciteren?

Voor de juiste persoon nemen wij graag de tijd. Eerst een kop thee of koffie, zo maken wij kennis zonder het meteen een sollicitatie te noemen. Neem bij interesse contact op met: hannah@funforest.nl

Wij streven ernaar om alle reacties te beantwoorden – acquisitie via derden stellen wij niet op prijs.

Amsterdam

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

9.2
0 klimmers beoordelen dit klimbos met een 9.2!

Grote groep
of kinderfeestje
?

Selecteer een datum

Hé, wat leuk dat je bij ons op avontuur wilt! Het lijkt erop dat het product dat jij wilt boeken nu niet beschikbaar is. Dit kan zijn omdat er op de gekozen datum geen plekken meer beschikbaar zijn. Kies dan een andere datum. Gaat het om een groepsuitje? Ga dan naar funforest.nl/groepsuitjes om jouw groepsuitje te boeken. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem! Onze klantenservice is van 09:00 tot 17:00 bereikbaar.

Selecteer een starttijd

Tip: ons klimbos is vaak het rustigst in de ochtend 👍

Nog enkele tickets beschikbaar!

Toch een andere dag?

Omboeken kan tot 24 uur van te voren Het wijzigen en/of annuleren van uw reservering kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang.

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal € 49.90
Tickets Bestel ze hier direct!