Corona Virus Update: 14 mei 2020

Wij zijn weer open voor kids & volwassenen!

 

Goed nieuws voor alle avonturiers, want onze parken in Almere, Amsterdam, Rotterdam en Venlo zijn weer open. We hebben ons klimpark aangepast aan de meest recente regels die het RIVM en de sportsector hebben opgesteld. Zo zijn al onze klimbossen weer open voor kinderen en volwassenen, en mag je ook je feestje weer vieren in ons bos! Door de nieuwe maatregelen hebben wij wel een beperkt aantal plekken beschikbaar op een dag, daarom is reserveren tijdelijk verplicht. Wil je komen klimmen?

Boek hier je klimkaarten 

Veiligheid voor onze bezoekers en het personeel is altijd onze hoogste prioriteit. Dit betekent dat er een aantal nieuwe regels gelden, zo mag er maar één begeleider mee naar de receptie om te betalen. Ook vragen we iedereen om voor én na hun activiteit de handen te wassen. Voor alle nieuwe regels en details van ons corona-proof klimavontuur, klik je op de groene button.

Bekijk hier onze maatregelen

Kan je niet wachten tot je weer door de bomen kan zwieren? Dan hebben wij goed nieuws! Als je nu lid wordt van onze nieuwsbrief, krijg je een zeldzame kortingscode voor 10% korting. De code is het hele jaar geldig, je kan dus zelf kiezen wanneer je komt klimmen. Je kan je hier aanmelden voor de nieuwsbrief. Hopelijk zien we je snel! Tot dan en blijf gezond. 🧡

  • Beleef een geweldig avontuur in de natuur!
  • Klimmen tussen de hoogste bomen.
  • Samen door avontuur verbonden.
  • Ga de strijd aan tijdens expeditie Fun Forest.

Klimbos Fun Forest

Hier staat plezier op de eerste plaats. Maar plezier is voor ons niet genoeg. We hebben een sociale missie. Een maatschappij waar we samen door avontuur verbonden zijn. Daar bouwen wij aan mee. We creëren banen voor jonge mensen die verbinding zoeken. Hier in het bos zijn we allemaal gelijk, hebben we elkaar nodig en helpen we elkaar. 

Nieuws

Dit gebeurt er in ons bos

Duurzaam Bedrijfsuitje

 “In het bos is er geen WiFi, maar je vindt er gegarandeerd een betere connectie” 

Even lekker het kantoor uit en de natuur in! Ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of event met impact? Kom naar ons bos en beleef met elkaar een onvergetelijk avontuur, klimmen in de hoogste bomen of een expeditie met beide benen op de grond. Bij Fun Forest bouw jij mee aan een maatschappij waar we samen door avontuur verbonden zijn.

beschrijfsuitje fun forest

De grote Fun Forest test!

Welk klimpark is het coolste? – Kidsproof

kinderen, helm, go pro, logo fun forest

Waar kom jij klimmen?

Tickets
Tickets Bestel ze hier direct!

Let op, je keuzes gaan verloren bij het verlaten van de widget.

Kies jouw locatie

Kies de tickets

Grote groep of kinderfeestje?

Groepsarrangement

Selecteer een datum

Selecteer een starttijd

Maak het avontuur compleet

Jouw gegevens

Overzicht bestelling

Locatie
Datum & tijd
Tickets
Totaal incl. 10% korting
Uw vouchercode wordt verwerkt bij de betaling
Deze stap is vereist!
TrustScore 8.7
Tickets Bestel ze hier direct!